SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Makkelijk informatie over objecten of
apparaten opslaan en verzamelen


Contacteer ons

Door een op onze betrouwbare, industriële labels geprinte Bleam-code te scannen, kunt u belangrijke informatie verzamelen en opslaan over elk object of apparaat. Een Bleam-code is een unieke identificatiecodering, als het ware een geavanceerde barcode, die op een label kan worden geprint en op uw apparaat of eigendom kan worden aangebracht. Ze kan van op afstand worden gescand met behulp van een smartphone of tablet waarop de UBleam-app werd geïnstalleerd. U krijgt toegang tot alle informatie die op een toegevoegde manier op dat specifieke apparaat is opgeslagen, de zogenaamde Bleam-cover.

GooglePlayBadge
AppleBadge

Toegevoegde realiteit

Scan de Bleam-code op een apparaat dat u net gelabeld hebt om onderhouds-documenten, inspectieprocedures, foto's en video's toe te voegen of om met andere platformen zoals SAP verbinding te maken. Alle gegevens worden centraal opgeslagen in de cloud back-end.

Bleam-codes kunnen worden gelezen van op een afstand tot 50 keer de grootte van de code, tot max. 100 codes tegelijk, met behulp van de Bleam.


 

Uitermate betrouwbaar

Doordat ze geprint worden op onze betrouwbare, industriële labelmaterialen die bestand zijn tegen extreme omstandigheden, blijven uw Bleam-codes perfect leesbaar. Hierdoor hebt u veel langer toegang tot de informatie die op een apparaat of eigendom is opgeslagen. Al onze labelmaterialen werden getest volgens internationaal erkende methodes, en de testresultaten vindt u terug in onze technische fiches.

Ter plaatse printen

Dankzij ons partnerschap met UBleam kunnen Bleam-codes voortaan met onze professionele labelprinters op onze betrouwbare labelmaterialen worden geprint. Voeg met de Brady Workstation-apps gewoon een Bleam-code toe aan uw labelontwerp en print uw label. In samenwerking met de UBleam-diensten kan Brady ook grote hoeveelheden voorgedrukte Bleam-codes leveren.

Neem contact met ons op voor meer informatie!