menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Laboratoriumidentificatie

Gedrukte laboratoriumetiketten, speciaal ontworpen om stalen te identificeren,
helpen staalverlies en veel frustratie te voorkomen.

Voorkom het verlies van stalen door elk staal in uw laboratorium te identificeren met professionele laboratoriumlabels van Brady. Ze zijn nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt, net zoals u. Bovendien kunnen labels van Brady gemakkelijk ontworpen en geprint worden in het laboratorium. Ze blijven kleven op elk staal en blijven leesbaar tijdens de verwerking en opslag.

Betrouwbare labels voor elk staal


  

Er is een uitgebreid gamma speciale labels beschikbaar voor elk staal en elke laboratoriumtoepassing. Wilt u monsterbuisjes identificeren en bewaren bij een temperatuur van –196 °C? Onze labels klaren de klus. Objectglaasjes identificeren tijdens kleuringsprocessen? Geen enkel probleem. Labels die blijven kleven op rietjes, conische buisjes, flacons en ander glaswerk? Zoek niet verder. De labels van Brady zijn nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt. Net zoals u.

Beschikbaar wanneer nodig

Labels die bedrukt worden met een draagbare printer of benchtopprinter van Brady vervagen niet en lopen niet uit bij blootstelling aan chemicaliën die in laboratoria worden gebruikt. Dankzij de haarscherpe printkwaliteit verliest u geen tijd meer met het ontcijferen van een onleesbaar handschrift. Voor elk staal kan vrijwel onmiddellijk een leesbaar en nauwkeurig label worden ontworpen met de Brady Workstation-apps en worden geprint met een compacte Brady-printer in uw laboratorium.

Sorteer stalen op kleur

De BradyJet J2000 Kleurenlabelprinter kan elke kleur printen op betrouwbare labels voor laboratoriumstalen. Aan de hand van kleurcodes kunnen laboratoriumspecialisten de verschillende soorten stalen snel herkennen. Met meer dan 16 miljoen kleurenvariaties kunnen gebruikers elke dag van kleur wisselen of een andere kleur gebruiken per toepassing, opslagmethode of dringendheid, afhankelijk van de noden van hun laboratorium. Naast full colour printing kan de BradyJet J2000 ook printen met 4800 dpi fotokwaliteit voor duidelijk leesbare gegevens of barcodes die met een goede scanner perfect kunnen worden gelezen.

Labcolourtubes

Snelle instelling

Brady-specialisten kunnen u helpen bij de keuze van de meest efficiënte labels, apps, printers en scanners voor uw toepassingen. Wij kunnen de oplossing implementeren in uw laboratorium, zelfs een geautomatiseerde identificatie die gekoppeld kan worden aan LIMS en geïntegreerd in bestaande netwerken. Onze technische dienst en aftersales-support zorgen ervoor dat de oplossingen voor de identificatie van stalen up-to-date blijven en zo efficiënt mogelijk werken.

Video's


Deskundige begeleiding bij uw laboratorium identificatienoden

LabPocketBookEN

Identificatiegids voor stalen

Lees meer over onze oplossingen voor de duurzame identificatie van laboratoriumstalen in onze identificatiegids voor stalen "Nooit meer een staal verliezen".

Download nu
5AutomatedSteps

5 stappen naar geautomatiseerde identificatie

Een geautomatiseerd systeem opzetten is mogelijk in vijf eenvoudige stappen.

Download nu

Whitepaper over de betrouwbaarheid van stalen

Huidige trends in de wetenschap en geneeskunde die de werking van uw laboratorium zullen veranderen!

Download nu

Complete oplossingen voor uw laboratorium identificatienoden

Waarom bedrukte laboratoriumlabels gebruiken?

Geprinte laboratoriumlabels, specifiek ontwikkeld om stalen te identificeren, voorkomen verlies van stalen en heel wat frustratie.

Download nu

Kostprijs van verlies van stalen

Naargelang van het type labo kan verlies verschillende zaken betekenen, gaande van een klein ongemak tot een complete ramp.

Download nu

Koop nu laboratoriumlabels

Brady’s laboratoriumidentificatie is ontwikkeld voor onderzoekers in de biotechnologie, landbouw, milieuwetenschappen en forensische laboratoria.

Direct bestellen !

Ontdek de voordelen van meer laboratorium identificatie-oplossingen

Veelzijdig identificatielabel voor de tracering van laboratoriumstalen

Lees meer