SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Identificeer leidingen in elk bedrijf

Leidingmerkers voor elke omgeving

We kunnen leidingen in elk bedrijf ter wereld identificeren om het aantal ongevallen te verminderen en de efficiëntie te verbeteren. Onze leidingmerkers zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten, zijn volledig personaliseerbaar en kunnen alle gewenste informatie over leidingen, leidinginhoud en stroomrichting bevatten.

Minder ongevallen, meer efficiëntie

Duidelijk zichtbare en leesbare leidingmerkers die de leidinginhoud en stroomrichting aanduiden, leiden tot meer efficiëntie bij onderhoudswerkzaamheden. Onderhoudsteams zien onmiddellijk welke leidingen onderhoud nodig hebben en welke afsluiters afgesloten moeten worden. Leidingmerkers zorgen niet alleen voor meer efficiëntie maar helpen ook om ongevallen te voorkomen door werknemers, externe partners en eerstehulpdiensten te waarschuwen voor gevaarlijke leidinginhoud.

Duurzame identificatie van leidingen overal

Leidingmerkers verminderen niet alleen het aantal ongevallen op de werkplek, maar verbeteren ook de efficiëntie op voorwaarde dat ze goed bevestigd zijn en leesbaar blijven. Op basis van testen in onze eigen laboratoria, volgens gestandaardiseerde testmethoden, bieden we Indoor, Outdoor en Outdoor+ leidingmerkers aan met een maximale levensduur van 10 jaar bij buitengebruik in veeleisende omgevingen.