SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Traceer items op een efficiëntere manier

Volledig personaliseerbare RFID-labels
geschikt voor elk oppervlak

Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken

RFID Solutions 

U krijgt een totaaloplossing met een RFID-label dat voor uw omgeving is ontworpen, tot een geautomatiseerd RFID-systeem.

 • RFID-labels: op maat gemaakt, geprint en geprogrammeerd en klaar voor gebruik of om bij u vervolledigd te worden.
 • Ter plaatse printen: programmeer, print, serialiseer of voltooi gepersonaliseerde RFID-labels bij u ter plaatse.
 • Gegevens vastleggen: leg de gegevens van uw RFID-labels vast of voeg er gegevens aan toe vanaf enkele centimeters in HF/NFC tot 16 meter in UHF, niet beperkt door de gezichtslijn.
 • Integreren en automatiseren: leg automatisch gegevens van uw RFID-labels vast met programmeerbare intervallen met vaste scanners en stuur de gegevens naar uw ERP-systeem.

We kunnen u helpen de juiste combinatie van producten te vinden om aan uw identificatiebehoeften te voldoen.

Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken

Uw ideale RFID-label


 • Uw producten

  Welke producten wilt u identificeren of traceren? De oppervlakken van uw producten bepalen mee uw ideale RFID-label.

 • Uw omgeving

  We kiezen de RFID-labelconstructie die het best past bij de omgeving waarin u actief bent.

 • Uw frequentie

  Wilt u meerdere producten tegelijk op afstand scannen? Wilt u één enkel product in de buurt detecteren? Met een speciale scanner of een smartphone? HF of UHF RFID zal uw beslissingen optimaal ondersteunen.

 • Uw leesbereik

  Naast de labelconstructie hebben scanners direct invloed op het RFID-leesbereik. We kunnen u een breed scala aan RFID-scanners en -lezers voorstellen die aan uw eisen voldoen.

 • Uw ideale labelgrootte

  Brady biedt labels en RFID-inlays in alle vormen en maten aan, zodat het juiste label optimaal past bij de producten die u wilt identificeren.

 • Uw gegevens

  Brady kiest de optimale RFID-chip voor u op basis van de gegevens die uw scanners moeten registreren.

 • Uw labelconstructie

  Het is mogelijk dat uw ideale label op kabels of gepoederde oppervlakken moet blijven kleven, of bestand moet zijn tegen chemicaliën, olie, vuil of extreme temperaturen. Brady biedt een verscheidenheid aan labelconstructies aan die zich optimaal hechten op elk oppervlak en enorm betrouwbaar zijn in elke omgeving.

 • Uw gepersonaliseerde bedrukking

  Brady kan uw logo en tekst in full colour printen in elke taal en in verschillende lettertypes. Witruimte kan worden geprogrammeerd voor serialisatie of om ter plaatse te vervolledigen met een Brady-printer.Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken

 Brady helpt u bij het kiezen van de beste labelconstructie voor uw toepassing


 
 1. Bedrukbaar oppervlak: Kan uw logo, tekst, serienummer of eender welke bedrukking op een glanzende of matte toplaag bevatten

 2. Labelmateriaal: Perfect geschikt voor het oppervlak van de producten die u wilt identificeren

 3. Optionele sensor: Een optionele, hoogwaardige sensor voor het vastleggen van relevante gegevens, inclusief de temperatuur

 4. RFID-inlay: Een speciale, hoogwaardige RFID-antenne op basis van uw toepassing

 5. Kleefstof: Geselecteerd om te blijven kleven in uw toepassing

 6. Labeldrager: Presenteert uw label optimaal voor aanbrenging

Toepassingen


 

Materiaal- en apparatuurmonitoring

 

Toegangscontrole

 

Serremonitoring

 

Verzamelen van onderhouds- en veiligheidsgegevens

 

Koelketenmonitoring

 

Voorraadbeheer

 

Datacentermonitoring

 

Tracering van stalen

Uiterst efficiënte temperatuurmeting in laboratoria

RFID-temperatuurlabels maken draadloze temperatuurmeting en -monitoring mogelijk voor een uitgebreid assortiment aan toestellen, apparatuur, machines, rekken, kabels en constructies. De flexibele, slimme temperatuurdetectielabels kunnen op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht ter ondersteuning van een geïnformeerde, proactieve besluitvorming.

Monitor eenvoudig temperaturen: goedkope temperatuurmonitoring met passieve, slimme RFID-labels met een NFC-interface conform ISO 18000-6C en ISO 14443 en een frequentieband conform ETSI, die geen energie of onderhoud vereisen. Labels worden wanneer nodig van energie voorzien door HF- of UHF-compatibele lezers.

Geschikt voor alle oppervlakken: verkrijgbaar in diverse dunne en flexibele industriële labelmaterialen met verschillende kleefstoffen die blijven kleven op gladde, ruwe en gepoederde oppervlakken, en op vlakke en gebogen oppervlakken.

Complete oplossing: omvat RFID-labels, labelprinter, labelontwerpsoftware en een RFID-lezer met hardware- en softwareondersteuning.


Meer informatie over onze RFID-temperatuurlabels
 

Digitale logboeken in de luchtvaart

aerospace 

RFID-labels bieden bedrijven in de lucht- en ruimtevaartindustrie de perfecte oplossing voor een volledig gegevensbeheer en complete traceerbaarheid van objecten en componenten in vliegtuigen gedurende de gehele levenscyclus. In combinatie met een kwalitatief printsysteem en softwareopties die aan de ATA Spec 2000-norm beantwoorden, zijn de RFID-labels de ultieme tool om de traceerbaarheid van objecten en componenten in vliegtuigen te vereenvoudigen en te automatiseren.

Maak digitale logboeken: print en programmeer het geïntegreerde RFID-label ter plaatse in minder dan 10 seconden, conform de meest recente ATA Spec 2000 met behulp van een personaliseerbare en gebruiksvriendelijke software.

Gebruiksgemak: uniek ontwerp, eenvoudig te bevestigen aan draden, kabels, dozen, flessen en andere specifieke oppervlakken, ultralicht (<1,5 g), ultradun (0,23 mm) met een leesbereik tot 4 meter.

Volledige geschiedenis bevestigd aan elke component: krijg inzicht in de herkomst en geschiedenis van componenten, werk de geschiedenis van componenten bij met de RFID-scanner en vertrouw op de extreme duurzaamheid van de labels voor traceerbaarheid gedurende de hele levenscyclus.


Meer informatie over onze RFID-oplossing in de lucht- en ruimtevaart

Volledige objectgeschiedenis in de hydraulica

Voeg onderhoudsrecords toe: schrijf eenvoudig extra onderhoudsrecords op de geïntegreerde NFC-chip met behulp van onze scanner.

Toegang tot de volledige objectgeschiedenis: lees eenvoudig alle informatie af uit de geïntegreerde NFC-chip, zelfs wanneer de leidingen op een motor of een hydraulische groep zijn gemonteerd.

Blijft kleven en leesbaar: ons zorgvuldig geselecteerd labelmateriaal is bestand tegen hoge temperaturen en agressieve reinigingsmiddelen.

Automatische telling van gebruikte vormen bij de productie van chocolade

Laat machines communiceren conform Industrie 4.0: automatische telling van het gebruik van chocoladevormen met RFID-labels en een strategisch geplaatste scanner – zonder menselijke interactie.

Automatische activering van reacties: laat uw systemen het onderhoudsteam of het magazijn waarschuwen als vervanging nodig is.

Uiterst betrouwbaar: ons label blijft kleven bij hoge en lage temperaturen.

Hogere efficiëntie in magazijnen

Controleer automatisch op volledigheid: zorg ervoor dat alle benodigde artikelen in de juiste vrachtwagen worden geladen met een RFID-scanner bij elke poort.

Optimaliseer een tijdige levering: vrachtwagens terugroepen is niet nodig als uw automatische telsysteem de vrachtwagens voor vertrek kan vrijgeven.

Corrigeer fouten onmiddellijk: RFID-scanners kunnen snel verkeerde zendingen opsporen voordat ze in een vrachtwagen terechtkomen.

Optimaliseer de klanttevredenheid

Alles aan boord: controleer automatisch of alle onderdelen van een nieuwe complexe machine van een klant in de vrachtwagen zitten met RFID-labels en een scanner.

Controleer de levering: bied de klant de mogelijkheid om de levering van alle onderdelen te controleren met een RFID-scanner in plaats van een gedetailleerde lijst.

Zoek ontbrekende onderdelen: zorg ervoor dat uw technici op locatie "ontbrekende" onderdelen sneller kunnen terugvinden bij de montage van nieuwe machines.

Hoe hebben andere bedrijven hiervan geprofiteerd?

Lees onze casestudy's!

Uw voordelen


 • Conform Industrie 4.0
  RFID-labels op eigendommen, componenten, zendingen en op strategisch geplaatste scannersmaken het mogelijk om automatisch artikelen te tellen, om regelmatig onderhoud uit te voeren ofom de volledigheid te garanderen.
 • Hogere productiviteit
  Het ontvangen, laden, selecteren en verzenden van goederen wordt een stuk efficiënter met dejuiste RFID-labels en -scanners.
 • Minder aanpassingen
  RFID heeft een hoge nauwkeurigheid bij de eerste verwerking, zeker in vergelijking met traditionelebarcodes. Dit kan de tijd die nodig is om fouten als gevolg van foutieve barcodescans tecorrigeren, sterk verminderen.
 • Meer controle over activa
  Met RFID krijgt u meer controle over audits en activa. Afhankelijk van uw set-up kunt u uw volledigeinventaris met één of meerdere scans beoordelen.
 • Verbeterde efficiëntie van middelen
  Verbeterde tracering van voorraden met RFID zorgt voor een betere vraagplanning en eenoptimalere toewijzing van activa en middelen.

RFID vs. Barcode


RFID Barcode
1000'en tegelijk
Scan vele tags tegelijkertijd
1 per 1
Scan één item per keer
Gezichtslijn: niet vereist
Scan items die in een doos zitten of uit het zicht staan
Gezichtslijn: vereist
Scan items die in het zicht staan
Lezen en schrijven
Werk geprinte tags eenvoudig bij met
nieuwe informatie
Alleen lezen
Eenmaal afgedrukt, kunnen de labels niet worden
bijgewerkt
Moeilijk te kopiëren
RFID-chip bevat een uniek identificatienummer
Makkelijk te kopiëren
Eenvoudig te fotograferen, printen en opnieuw
te scannen
Leesbereik
Tot 16m
Leesbereik
Tot 2m