SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Brady Workstation: Nieuws

Ontwerp elk label met Brady Workstation-apps

Ontdek Brady Workstation Gratis proefperiode van 30 dagen!

brady workstation

Met de verbeterde functies in Brady Workstation kunt u:

 • afbeeldingen uit een database rechtstreeks in Brady Workstation-sjablonen laden
 • tijdstempelgegevens volledig aanpassen
 • envoudig de laatste waarde van een serialisatie bewaren en de volgende dag vanaf daar verdergaan
 • een volledig operationele samenvoegfunctie gebruiken om velden in de Afdrukpartner-app en de nieuwe Expreslabels-app te combineren
 • een herinnering laten verschijnen wanneer op de printknop wordt gedrukt zodat er nog gegevens aan het labelontwerp toegevoegd kunnen worden

Ontwerp complexe labels voor laboratoriumstalen op uw smartphone!


BWSLabLabelsBig

Met de Expreslabels-app van Brady kunt u complexe labels voor laboratoriumstalen ontwerpen met elke smartphone. De app omvat handige labelontwerpwizards waarmee u makkelijk labels creëert voor flacons met een dop, objectglaasjes, dozen en buisjes. De ontwerpen kunnen met één enkele klik worden doorgestuurd naar een compatibele Brady-printer, waaronder de BMP51 Labelprinter, de BMP61 Labelprinter en de BradyPrinter M611, waarna u uw stalen met betrouwbare labels kan identificeren. Nog een slimme reden om die nieuwe smartphone altijd binnen handbereik te houden. Tot uw dienst.

>> Ontwerp gratis complexe labels voor laboratoriumstalen op uw smartphone!

Print via uw smartphone


ExpressLabels

Met de Expreslabels-app van Brady kunt u complexe identificatielabels ontwerpen op elke smartphone. De app omvat handige labelontwerpwizards voor vlaglabels, krimpkousen, zelflaminerende labels en patchpaneellabels. De ontwerpen kunnen met één enkele klik worden doorgestuurd naar een compatibele Brady-printer, waaronder de BMP51 Labelprinter, de BMP61 Labelprinter en de BradyPrinter M611.

>> Ontwerp gratis complexe labels op uw smartphone!

Eenvoudig ontwerp van lean-labels


BWSLeanVisualApp

Dankzij vooraf gedefinieerde sjablonen die snel aangepast kunnen worden, kunt u met de nieuwe app "Lean visuals" moeiteloos complexe lean-labels ontwerpen:

 • ronde/gebogen labels voor drukmeters en magnetische meters
 • rechthoekige labels voor de aandrijfspanning van riemen
 • labels met aanduiding van minimum/maximum niveau voor olie- en vloeistofreservoirs
 • schaalaanduidingen om aanpassingspunten op machines aan te duiden
 • vormen voor draairichting, aanpassingspunten en andere richtingsmarkeringen

De app "Lean visuals" wordt best gebruikt in combinatie met Brady's BBP37 Multicolour & Cut Pictogram- en labelprinter met X/Y-snijmes voor het snijden van complexe vormen.

Perfecte labels voor patchpanelen


BWSPatchPanel

Met de Patchpaneel-app kunt u eenvoudig een visuele voorstelling van elk patchpaneel maken, met nauwkeurige afmetingen. De afstanden tussen elke poort en tussen groepen poorten kunnen worden aangepast en opgeslagen als sjabloon voor een merk of type patchpaneel voor toekomstig gebruik. Met de Patchpaneel-app kunt u labels ontwerpen per groep poorten of voor meerdere groepen tegelijk. Labelgegevens kunnen eenvoudig handmatig worden ingevoerd of geïmporteerd uit bestaande databases voordat de labels naar een Brady-printer worden verstuurd. Met de app kunt u ook gegevens van poortlabels kopiëren naar ontwerpen van kabellabels.

Aansluitklemmen eenvoudig labelen


BWSappterminalblock

De labelingapp "Aansluitingsblok" in Brady Workstation biedt een praktische en flexibele manier om aansluitklemmen te labelen. Elke klem wordt visueel in de app weergegeven.

U bepaalt zelf hoeveel klemmen u wilt identificeren en hoe groot die moeten zijn. In de app kunt u ook isolerende afsluitplaatjes toevoegen zodat het label op uw aansluitklem de identificatiecode recht onder elke klem kan weergeven, zonder fouten. En dat is nog niet alles: u kunt de identificatiegegevens die u hebt ingevoerd, opnieuw gebruiken op een kabellabel. Enkele muisklikken volstaan om aan te geven in welke aansluitklem de kabel moet worden aangesloten.

Ontvang apps voor labelontwerp bij elke printer


De labelprinters van Brady worden geleverd met professionele Brady Workstation-apps voor pictogram- en labelontwerp waarmee u direct labels kunt printen.

Labelprinters* die afzonderlijk worden verkocht, worden geleverd met een selectie professionele Brady Workstation-apps voor pictogram- en labelontwerp. Hiermee kunt u meteen beginnen met identificeren. U hoeft enkel Brady Workstation te downloaden om toegang te krijgen tot de Basisontwerp Suite met professionele apps voor pictogram- en labelontwerp.

* Uitgezonderd de BMP21-Plus en BMP21-LAB Labelprinter

Scan en print uw label zonder gegevens opnieuw in te voeren


BWSappScanPrint

Met de Brady Workstation-app "Scan en print" kunt u gemakkelijk gegevens importeren uit een CSV-bestand door een barcode te scannen. Hiervoor kunt u de volgende stappen uitvoeren:

 • uw spreadsheet of database openen met de gegevens die op de labels moeten komen
 • een workflow aanmaken met het aantal labels dat u nodig heeft en de gegevens selecteren die op de labels moeten komen
 • een CSV-bestand en een barcode aanmaken van de naam van het CSV-bestand
 • de barcode toevoegen aan een werkorder
 • de barcode scannen met de app "Scan en print" om de labels te printen!

Met de app "Scan en print" kunt u bovendien gemakkelijk labels met barcodes kopiëren, nieuwe labels printen door meerdere barcodes te scannen en delen van gescande barcodes vervangen door andere gescande gegevens.

Ontwerp op een eenvoudige manier leidingmerkers conform de Britse standaard


BWSappBS1710pipe

Ontwerp snel leidingmerkers die voldoen aan de Britse standaard met de BS 1710 Leidingmerker-app van Brady Workstation.

Vergroot de veiligheid op het werk en verbeter de conformiteit met de nieuwe BS 1710 Leidingmerker-app van Brady Workstation. In slechts een paar stappen ontwerpt u snel en eenvoudig zelfklevende leidingmerkers die voldoen aan de Britse standaard en print met de BradyJet J5000 Kleurenlabelprinter.

Snelle en nauwkeurige eigendomslabels


BWSappAssetTag

Creëer snel nauwkeurige eigendomslabels met de nieuwe app “Eigendomslabels” door bestaande gegevens in uw labels te importeren.

De nieuwe Brady Workstation-app “Eigendomslabels” maakt gebruik van vooraf gedefinieerde lay-outs waarin gegevens uit spreadsheets of databases ingevoerd kunnen worden. Door de rechtstreekse import van gegevens uit bijvoorbeeld Excel-spreadsheets of Access- of SQL-databases verdwijnt het risico op typefouten of vergissingen bij het ontwerp van een label. Om optimaal te profiteren, heeft u zowel de nieuwe app “Eigendomslabels” als de app “Geavanceerd importeren” van Brady Workstation nodig. Bekijk onze instructievideo!

Ontwerp op een eenvoudige manier complexe labels met serienummers


BWSappCustom

Print met Brady Workstation labels met complexe serienummers die werden gegenereerd op basis van meerdere databasevelden.

De apps “Aangepaste ontwerper” en “Geavanceerd importeren” zijn beide geactualiseerd, zodat u op een eenvoudige manier labels met complexe serienummers of barcodes kunt ontwerpen. Met de nieuwe functie "Velden combineren" kunnen beide apps data uit meerdere velden in een spreadsheet of database halen en samenvoegen tot een complex serienummer, een complexe barcode of QR-code. Bekijk onze instructievideo!

Ontwerp snel CLP-labels


BWSappCLP

De geactualiseerde Brady Workstation GHS/CLP-app biedt gebruikers de mogelijkheid om chemicaliën op naam of CAS-nummer te selecteren. Daarna vult de app automatisch alle vereiste velden in om een conform GHS/CLP-label te creëren. Hierna enkele van de vereiste velden:

 • productnaam
 • signaalwoord
 • CLP-pictogrammen
 • gevarenformules
 • voorzorgsmaatregelen

Via de "Print"-toets wordt het ontwerp naar een Brady-labelprinter gestuurd, die een conform en zelfklevend CLP-label creëert dat meteen kan aangebracht worden.