SkipNavLinkText
menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Bescherm printplaten met auto-apply maskeerfilm

De B-7634-maskeerfilm biedt uitstekende bescherming voor printplaten tijdens elektronische productieprocessen, waaronder golfsolderen en heteluchtnivelleren. De polyimide maskeerfilm kan automatisch aangebracht en netjes verwijderd worden.

Beschermende film

De B-7634-maskeerfilm van Brady is een dunne, beschermende folie gemaakt van amberkleurig polyimide. Hij biedt uitstekende bescherming voor printplaten, componenten en through holes tijdens productieprocessen met hoge temperaturen, golfsolderen en heteluchtnivelleren. De film is voorzien van een verwijderbare silicoonkleefstof, die zorgt voor een stevige hechting tijdens het productieproces maar toch gemakkelijk kan worden verwijderd zonder resten achter te laten. De B-7634-maskeerfilm is een aanvulling op Brady's gamma automatische identificatieoplossingen voor printplaten, bestaande uit duurzame identificatielabels, labelfeeders en printers/applicators.

Automatische aanbrenging voor meer efficiëntie

De polyimide maskeerfilm kan automatisch worden aangebracht met een pick-and-place machine in combinatie met het volautomatische labelgeleidingssysteem van de modulaire ALF14 Labelfeeder. Doordat de maskeerfilm blijft kleven tijdens het productieproces en automatisch kan worden aangebracht, maakt hij de productie van printplaten veel efficiënter.

Ideaal voor toepassingen bij hoge temperaturen

De B-7634 gestanste polyimide maskeerfilm biedt talrijke voordelen in elektronische processen zoals het maskeren van printplaten tijdens golfsolderen en de productie van meerlagige printplaten. De auto-apply beschermende film heeft ook zijn nut in andere productieprocessen, zoals thermisch verzinken, poederlakken bij hoge temperaturen en de productie van sensoren en spruitstukken voor de automobielindustrie. In de vorm van continue tape is de film perfect geschikt om draden te isoleren en te beschermen tegen de extreme omstandigheden in de lucht- en ruimtevaart en in windturbines.

Bescherm printplaten tijdens de productie met de B-7634 auto-apply polyimidefilm.