menu

Labels

Labels volgens eigenschap

Printers

Software

Lockout Tagout

Veiligheidssignalisatie

Leidingmerkers

Meer producten

Bespaar tijd en verbeter uw productie-output met geautomatiseerde kabelidentificatie.

10 seconden sneller per kabel

Krimpkousen en wikkellabels kunnen tot 10 seconden sneller worden aangebracht met de geautomatiseerde kabelidentificatieoplossingen van Brady. De Wraptor A6500 kan in 5 seconden een label printen en rond een kabel wikkelen. Hierdoor bespaart u tijd bij de kabelproductie die aan tracerings- en identificatievereisten moet voldoen. Krimpkousen kunnen uitermate accuraat en precies worden geprint met de BradyPrinter i7100  of met de BBP72 dubbelzijdige krimpkousprinter waarmee beide zijden van de krimpkous tegelijkertijd bedrukt kunnen worden.

Uiterst betrouwbaar

Voor wie de geautomatiseerde identificatieoplossingen van Brady gebruikt, zijn er specifieke wikkellabels en krimpkousen verkrijgbaar voor maximale betrouwbaarheid. De labels en krimpkousen zijn van topkwaliteit en kunnen moeiteloos in veeleisende industriële omgevingen gebruikt worden. Alle identificatiematerialen zijn getest volgens de standaard ASTM-testmethodes voor optimale betrouwbaarheid zoals beschreven in de technische fiches. De belangrijkste kenmerken van de labels en krimpkousen vindt u op de pagina over de Wraptor A6500.

Uitstekende ondersteuning

De Brady Workstation apps bieden de nodige ondersteuning bij het ontwerpen van labels en krimpkousen en kunnen gedurende 30 dagen gratis worden getest. Selecteer de apps die u wenst nadat u ze hebt uitgeprobeerd. Tot de mogelijkheden behoren het toevoegen van tekst, symbolen, serialisatie, werken met barcodes en nog zoveel meer. Wij bieden ook een uitstekende technische ondersteuning aan via gepersonaliseerde onderhoudscontracten met daarin onder andere installatie ter plaatse, preventief onderhoud, opleiding en snelle responstijd, bovenop de standaardgarantie van 1 jaar.

Ontdek onze totaaloplossing!

Bespaar tijd en verbeter uw productie-output met geautomatiseerde kabelidentificatie.