Inspectielabels en -tags

13-11-2017

Safety Spotlight Banner

De identificatie, het onderhoud en de inspectie van uitrustingen is cruciaal voor de veiligheid op de werkplek.

Inspectielabels

Inspection LabelInspection LabelsInspection Labels

Vervaldagaanduiding kan worden gebruikt overal waar regelmatige inspectie van machines en uitrustingen vereist is. Duid de gewenste maand aan met een priktang en breng het label aan. Inspectielabels zijn geschikt voor uitrustingen of machines met een vlak bevestigingsoppervlak.


Shopping Cart

Koop nu uw inspectielabels online! Of...

Inspectietags

Unitag, Microtag en Nanotag zijn ontworpen om de volgende inspectiedatum/volgende testdatum of de veilige werkbelasting duidelijk weer te geven op de plaats van gebruik. Inspectietags zijn geschikt voor uitrustingen waaraan tags bevestigd kunnen worden met behulp van een kabelbinder of een splitring. Typische toepassingen zijn veiligheidsharnassen en hijstoestellen.

Alle tags gebruiken een unieke houder met insteekkaart om te garanderen dat de meest recente status meteen zichtbaar is op de plaats van gebruik. Bij een positieve inspectie wordt de insteekkaart in de houder geplaatst zodat de meest recente informatie over de uitrusting zichtbaar is. Als de uitrusting op enig punt niet aan de inspectie voldoet, wordt de insteekkaart verwijderd zodat de melding "NIET GEBRUIKEN” wordt weergegeven.

Een reeks insteekkaarten in verschillende kleuren maakt een bijkomende visuele kwalificatie mogelijk.

Shopping Cart

Koop nu uw inspectietags online! Of...

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.