Nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt. Net zoals u.

Voorkom het verlies van stalen door elk staal in uw laboratorium te identificeren met professionele laboratoriumlabels van Brady. Ze zijn nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt, net zoals u. Bovendien kunnen labels van Brady gemakkelijk ontworpen en geprint worden in het laboratorium. Ze blijven kleven op elk staal en blijven leesbaar tijdens de verwerking en opslag.

Betrouwbare labels voor elk staal

Lab Pocket Book in English

Red arrowEen label voor elk staal

Er is een uitgebreid gamma speciale labels beschikbaar voor elk staal en elke laboratoriumtoepassing. Wilt u monsterbuisjes identificeren en bewaren bij een temperatuur van –196 °C? Onze labels klaren de klus. Objectglaasjes identificeren tijdens kleuringsprocessen? Geen enkel probleem. Labels die blijven kleven op rietjes, conische buisjes, flacons en ander glaswerk? Zoek niet verder. De labels van Brady zijn nauwkeurig, betrouwbaar en efficiënt. Net zoals u.

Beschikbaar wanneer nodig

Labels die bedrukt worden met een draagbare printer of benchtopprinter van Brady vervagen niet en lopen niet uit bij blootstelling aan chemicaliën die in laboratoria worden gebruikt. Dankzij de haarscherpe printkwaliteit verliest u geen tijd meer met het ontcijferen van een onleesbaar handschrift. Voor elk staal kan vrijwel onmiddellijk een leesbaar en nauwkeurig label worden ontworpen met de Brady Workstation-apps en worden geprint met een compacte Brady-printer in uw laboratorium.

Snelle instelling

Brady-specialisten kunnen u helpen bij de keuze van de meest efficiënte labels, apps, printers en scanners voor uw toepassingen. Wij kunnen de oplossing implementeren in uw laboratorium, zelfs een geautomatiseerde identificatie die gekoppeld kan worden aan LIMS en geïntegreerd in bestaande netwerken. Onze technische dienst en aftersales-support zorgen ervoor dat de oplossingen voor de identificatie van stalen up-to-date blijven en zo efficiënt mogelijk werken.

Print nauwkeurige en betrouwbare labels voor stalen in uw laboratorium!

Productnieuws

B-7425 AC Sterilisation indicating label

Nieuw label bevestigt succesvolle sterilisatie
Krijg een duidelijke visuele indicatie na succesvolle sterilisatie in een autoclaaf op een betrouwbaar, gemakkelijk aan te brengen laboratoriumlabel.
>> Lees meer


B-403 water dissolvable paper label

B-403 wateroplosbaar papieren label
Het nieuwe B-403 wateroplosbare label lost binnen 30 seconden volledig op bij blootstelling aan warm water en blijft kleven op de meeste oppervlakken.
>> Lees meer

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.