Overzicht

Uw Identificatie-uitdaging

De voedselverwerkende industrie kent veel veiligheidsrisico's. Gladde vloeren, blootstelling aan chemicaliën en knelpunten, reiniging en onderhoud van industriële machines: veiligheidsrisico’s zijn constant aanwezig op de werkplek. Omwille van de agressieve reinigingsprocessen moesten voedselbedrijven in het verleden de signalisatie op de werkvloer beperken om de voedselveiligheid te waarborgen. De voorschriften en procedures werden in de praktijk weinig gebruikt en waren moeilijk toegankelijk voor werknemers.


Voedselveiligheid is een topprioriteit voor voedselverwerkende bedrijven. In omgevingen met agressieve reinigingsprocessen moet u kiezen tussen een hoog niveau van voedselveiligheid of de implementatie van best practices op het gebied van veiligheid op de werkplek, continue verbetering en conformiteit.

Dankzij de ToughWash™-pictogrammen, -labels en -tags hoeft u niet langer te kiezen. Dankzij onze oplossingen kunt u een visuele werkplek voor uw werknemers creëren en tegelijk aan de hoogste normen voor voedselveiligheid voldoen.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.