Verwerkingsindustrie

Veiligheid verhoogt de productiviteit

Brady is wereldleider in oplossingen voor veiligheid en conformiteit in de werkplaats. Of u nu actief bent in de mijnbouw, de olie- en gasproductie, de voedingssector of de chemische procesindustrie, Brady heeft oplossingen om uw werknemers te beschermenen uw bedrijf conform te laten werken. Brady volgt wereldwijd alle relevante ontwikkelingen op het vlak van wetgeving en conformiteit en anticipeert op elke nieuwe norm geïntroduceerd door wetgevende instanties.

Wij weten dat uw werkomgeving zware uitdagingen stelt en dat uw industrie unieke potentiële veiligheidsrisico's inhoudt. Brady werkt samen met belangrijke spelers in elke sector en heeft specifieke kwaliteitsmaterialen ontwikkeld die bestand zijn tegen maritieme invloedsfactoren, uv-stralen, extreme temperaturen, chemicaliën en solventen.

Brady streeft ernaar volledige oplossingen aan te bieden via een uitgebreid gamma producten, gaande vanveiligheidssignalisatie en leidingmerkers tot interventiekits voor het opruimen van gemorste vloeistoffen en lekkageslockout/tagout en statusmarkering. Het team van Brady-experts helpt u bovendien bij het opstellen van uwveiligheidsprocedures.

Brady Producten

Brady Product Overview
Productoverzicht

Brady Corporation is wereldleider in het ontwikkelen en maken van producten voor de identificatie en bescherming van mensen, producten en eigendommen. In ons ruim productenaanbod vindt u beslist een totaaloplossing die voldoet aan al uw identificatienoden, waar u ook gevestigd bent.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.