Labels voor extreme temperaturen

Onwrikbaar bij extreme hitte

Labels voor extreme temperaturen zijn bestand tegen temperaturen tot 350 °C en worden gebruikt voor de identificatie van printplaten en elektronische componenten.

Ze worden vooral gebruikt met het oog op traceerbaarheid en kunnen eenvoudig worden bedrukt met barcodes.
Om te weerstaan aan extreme hitte zijn deze labels gemaakt van polyimide in plaats van polyester, dat in normale omstandigheden gebruikt wordt.

Brady beschikt over een ruim gamma polyimide labels in verschillende kleuren, allemaal met ESD-eigenschappen, die geschikt zijn voor automatische aanbrenging en gebruikt kunnen worden met diverse printtechnologieën.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.