Identificatie van vliegtuigleidingen

Bestand tegen agressieve vloeistoffen

De tape voor vloeistofleidingen van Brady is de meest gebruikte vloeistofleidingtape in de lucht- en ruimtevaartindustrie en werd specifiek ontworpen voor de identificatie van leidingen in vliegtuigen.

Deze speciale tape werd ontwikkeld in de laboratoria van Brady en trotseert agressieve hydraulische vloeistoffen zoals Skydrol™. De tape voor vloeistofleidingen van Brady werd specifiek ontworpen voor de identificatie van vliegtuigleidingen.

De onderliggend bedrukte en flexibele tape in transparante polyesterfolie omvat een thermisch geactiveerde kleefstof. Deze kleefstof is uitstekend bestand tegen brandstoffen, oliën en hydraulische vloeistoffen. De tape kan gemakkelijk verwijderd en opnieuw aangebracht worden dankzij het geringe initiële hechtvermogen.

Eigenschappen

  • Kleuren volgens MIL-STD-1247C
  • Prestaties van materialen voldoen aan MIL-T-9906C
  • De vloeistofleidingstape van Brady kan zowel worden gebruikt met thermische transfert- als dot-matrix printers.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.