Identificatie van weefselcassettes

Identificatie van weefselcassettes

Het BSP31-labelbevestigingssysteem voor weefselcassettes is een unieke oplossing voor histologie- en anatomische pathologielaboratoria. Dit systeem bevestigt op mechanische wijze een zelfklevend label aan een weefselcassette, vooraleer het weefselverwerkingsproces van start gaat. Het label wordt stevig gefixeerd om identificatie te verzekeren tijdens het ganse verwerkingsproces of bij langdurige opslag.

De B-482-labels zijn bijzonder goed bestand tegen procesvloeistoffen en werden specifiek ontworpen voor de identificatie van weefselcassettes. De perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote laboratoria, alsook als back-upsysteem in grotere laboratoria.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.