Markering van aansluitklemmen

De perfecte oplossing voor ieder paneel

Professionele paneelbouwers hebben vaak heel wat aansluitklemmen te markeren. Verschillende fabrikanten van panelen vereisen uiteenlopende label- en merkervormen. Steeds meer fabrikanten voorzien een kleine zone op hun panelen waar een label kan worden aangebracht. U kunt er zeker van zijn dat Brady steeds de juiste oplossing kan bieden om uw specifieke panelen of aansluitklemmen correct te labelen, ongeacht de fabrikant waarmee u werkt.

Brady-labels zijn ontworpen om te blijven kleven, ook bij contact met solventen en reinigingsproducten. Verder biedt Brady ook een volledig gamma clips aan die gebruikt kunnen worden bij eender welke fabrikant van aansluitklemmen.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.