Elektrische industrie

Duidelijke en duurzame identificatie voor snelheid en flexibiliteit

Een duidelijke, methodische en duurzame identificatie van draden en componenten is van vitaal belang in de elektrische industrie. Snelheid en flexibiliteit zijn belangrijke factoren om rendabel te werken in deze snel evoluerende en veeleisende professionele omgeving. In een dermate competitieve markt kunnen zowel tijdsdruk als financiële druk bijzonder zwaar zijn. 

Installateurs zijn vaak onderweg. Daarom biedt Brady de professionals uit de elektrische industrie een compleet gamma mobiele labelingoplossingen aan. Brady-labels zijn ontworpen om jarenlang te blijven kleven, zonder daarbij aan leesbaarheid in te boeten. Alle labels van Brady kunnen daarenboven gecreëerd worden via gebruiksvriendelijke draagbare labelprinters die met één hand bediend kunnen worden. Dat zorgt voor maximale flexibiliteit op het terrein.

Daarnaast biedt Brady ook nog een gamma benchtopprinters aan die geschikt zijn voor het printen van grote volumes labels. Brady biedt totaaloplossingen voor de elektrische industrie en beschikt over het grootste aanbod aan identificatieproducten wereldwijd. Uit sectoronderzoek blijkt dat de Brady-systemen de kosten, veroorzaakt door downtime, kunnen terugdringen met 80%, terwijl het opsporen van fouten 75% sneller gaat en de installatie 20% sneller verloopt.

Brady Producten

Brady Product Overview
Productoverzicht

Brady Corporation is wereldleider in het ontwikkelen en maken van producten voor de identificatie en bescherming van mensen, producten en eigendommen. In ons ruim productenaanbod vindt u beslist een totaaloplossing die voldoet aan al uw identificatienoden, waar u ook gevestigd bent.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.