Identificatie van contactdozen

Geïdentificeerde contactdozen geven blijk van een hoge mate van professionalisme

Een duidelijk geïdentificeerde contactdoos geeft blijk van een hoge mate van professionalisme. Voor het markeren van contactdozen kunnen voorgesneden labels worden gebruikt. Wanneer veel verschillende soorten contactdozen geïdentificeerd moeten worden, is een continue strip de beste oplossing.

Daarnaast biedt Brady een reeks draagbare labelprinters met ingebouwd snijmes aan om de identificatie van contactdozen nog makkelijker te maken. Brady biedt een ruime keuze aan tags voor het identificeren van contactdozen.

Afhankelijk van de omgeving waarin uw contactdoos operationeel is, biedt Brady verschillende materialen aan die steeds een perfecte leesbaarheid garanderen. Zelfs na contact met solventen, reinigingsproducten of sterk schommelende temperaturen.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.