Data- en Telecomindustrie

Minder downtime dankzij snelle identificatie

In de data- en telecomindustrie zijn snelheid en recuperatie van gegevens twee cruciale aspecten tijdens incidenten. Een snelle identificatie en het terugvinden van draden en componenten is belangrijk om toepassingen snel terug online te krijgen en de ergernis van duizenden klanten te vermijden. Brady biedt eenvoudig te implementeren oplossingen met maximale duurzaamheid en leesbaarheid aan voor alle identificatie-uitdagingen in de data- en telecomindustrie.

Een permanent evoluerende industrie vereist leveranciers die mee-evolueren. Brady is continu op zoek naar nieuwe materialen en producten waarmee het duurzame identificatieoplossingen kan aanbieden, zelfs voor de meest extreme omgevingen. De identificatieproducten van Brady worden permanent onderzocht en getest om ervoor te zorgen dat ze te allen tijde beantwoorden aan de geldende industrienormen.

Brady Producten

Brady Product Overview
Productoverzicht

Brady Corporation is wereldleider in het ontwikkelen en maken van producten voor de identificatie en bescherming van mensen, producten en eigendommen. In ons ruim productenaanbod vindt u beslist een totaaloplossing die voldoet aan al uw identificatienoden, waar u ook gevestigd bent.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.