LOTO services

Brady Services Icon

Informatiebeheer is een van de grootste uitdagingen om de veiligheid in een bedrijf te waarborgen. Talloze veiligheidsdocumenten en -procedures moeten regelmatig worden geactualiseerd en nagekeken. Anders raken toegangsprocedures voor besloten ruimtes, Lockout/Tagout-procedures en -richtlijnen al snel achterhaald.

Om ervoor te zorgen dat veiligheidsprocedures productief en actueel blijven, biedt Brady services en software aan die helpen bij het visualiseren en beheren van veiligheidsprocedures, zelfs in meerdere bedrijfslocaties.


Procedures creëren

LOTO services

Het schrijven van conforme Lockout/Tagout-procedures is een tijdrovend en omslachtig werk, vooral met beperkte interne middelen. Onze Procedure Writing Services gaan verder dan conformiteit aan regelgeving en zijn gebaseerd op wereldwijde best practices.

  • Beoordeling van de noden van uw bedrijf en de vereisten van uw apparatuur
  • Creatie van visueel instructieve procedures specifiek voor uw machinepark
  • Intern beheer van het programma met LINK360

Complete Lockout/Tagout-service

De complete Lockout/Tagout-service biedt uitgebreide ondersteuning aan bedrijven die Lockout/Tagout willen implementeren. Deze service is afgestemd op de specifieke noden en vereisten van uw bedrijf en helpt niet alleen bij de creatie van procedures, maar ondersteunt u van a tot z, van de pre-audit tot de implementatie. De complete Lockout/Tagout-service omvat:

LOTO services       LOTO services
  • audit van procedures
  • creatie van procedures
  • communicatie van procedures
  • aanbrengen van tags voor energiebronnen
  • opleiding in procedures
  • opleiding in LINK360

Lockout/Tagout-ondersteuningsservice

De eendaagse Lockout/Tagout-ondersteuningsservice ondersteunt uw noden op het vlak van Lockout/Tagout en omvat één of meerdere diensten aangeboden in de complete Lockout/Tagout-service.


Complete 3-in-1 implementatie

Brady biedt een complete 3-in-1 oplossing aan voor een optimale implementatie van Lockout/Tagout, zelfs op meerdere locaties.

>> LOTO Software
>> LOTO Tools
>> LOTO Services

LoTo Solution

Contacteer ons indien u meer informatie wenst.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.