Print een conforme, veilige en efficiënte werkplaats

Met de professionele site- en veiligheidsidentificatieprinters en software van Brady kunt u de volledige controle nemen over de identificatie in uw werkplaats en snel voldoen aan nationale en Europese veiligheidsvereisten. Dat maakt uw werkplaats veiliger en efficiënter, in overeenstemming met de principes van 5S en lean manufacturing.

Mogelijkheid om ter plaatse te printen

DIY Printer comparison guide

Ontvang de printervergelijkingstabel

Ter plaatse professionele site- en veiligheidsidentificatieprinters en software gebruiken, biedt een aantal interessante voordelen:

  • Snel: ontwerp zelf uw pictogrammen, leidingmerkers of zoneafbakening met de apps van Brady Workstation, druk op print en breng uw identificatie aan, zonder te moeten wachten op uw levering.
  • Personaliseerbaar: u kunt gemakkelijk gepersonaliseerde waarschuwingen of het logo van uw bedrijf toevoegen, of zelf een combinatie van pictogrammen in verschillende formaten en vormen maken.
  • Voordelig: u hoeft geen labels op voorraad te houden die u misschien nooit gebruikt; u print gewoon zelf het gewenste label of pictogram.

Duurzame materialen

Brady's kwalitatieve site- en veiligheidsidentificatieprinters gebruiken speciaal ontwikkelde inkten om op duurzame pictogram- en labelmaterialen te printen. Deze materialen zijn ontworpen om een maximale duurzaamheid te bieden in een groot aantal industrieën, rekening houdend met combinaties van specifieke uitdagingen en noden, zoals uv-licht, vocht, hitte, koude, chemicaliën, agressieve reinigingscycli of wrijving. Ontvang stalen!

Creëer elk pictogram of label

Pipe Marking 1 Labelling in warehouse

Brady Workstation biedt professionele, intuïtieve apps om veiligheidspictogrammen van hoge kwaliteit te ontwerpen. Site- en veiligheidsidentificatie ontwerpen gaat makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe normen en voorschriften. Met Brady Workstation kunt u:

  • de apps selecteren die u nodig heeft, de gratis 30-dagen proefversie activeren en het product kopen als u tevreden bent
  • gemakkelijk verbinding maken met een Brady-printer via een computer met internetverbinding
  • een waarschuwing ontvangen van de Brady-printer (uit high-end gamma) als u ander labelmateriaal moet plaatsen om uw ontwerp te printen

Print een conforme, veilige en efficiënte werkplaats met een kwalitatieve veiligheidsprinter en de apps van Brady Workstation!

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.