5 nieuwe ISO 7010-veiligheidspictogrammen op duurzame materialen

ISO heeft 5 nieuwe veiligheidspictogrammen gepubliceerd, waaronder een pictogram dat waarschuwt voor een verstikkende atmosfeer.

5 nieuwe ISO 7010-pictogrammen


De Internationale Organisatie voor Standaardisatie heeft 5 nieuwe veiligheidspictogrammen gepubliceerd:

E025
Noodhamer
P040
Ontsteken van vuurwerk verboden
P041
Tegenaan leunen
verboden
P042
Verboden voor zwangere vrouwen
W041
Verstikkende atmosfeer
E025: Emergency hammer P040: Do not set off fireworks P041: No leaning against P042: Not for pregnant women W041 - Asphyxiating atmosphere

Verkrijgbaar op duurzame materialen


Brady volgt alle ISO-ontwikkelingen op de voet en biedt daarom nu al alle ISO 7010-veiligheidspictogrammen aan op kwalitatieve materialen voor extra duurzaamheid in uitdagende industriële omgevingen, zoals omgevingen met hoge binnentemperaturen, chemische bedrijven, omgevingen met agressieve reinigingsprocessen en buiten- en offshoretoepassingen.

Beschikbare materialen zijn:

  • gelamineerd polyester
  • polypropyleen
  • aluminium
  • vinyl
  • verhard vinyl
  • fotoluminescente materialen klasse B en C
Arrow
ISO 7010 Safety Signs

Gebruik ISO-conforme veiligheidspictogrammen


Een eenvoudig veiligheidspictogram kan dure ongevallen op de werkvloer voorkomen als het duidelijk zichtbaar is, de aandacht trekt en makkelijk te begrijpen is. Om de impact van veiligheidspictogrammen te maximaliseren heeft de Internationale Organisatie voor Standaardisatie de ISO 7010-norm ontwikkeld. Het is raadzaam om deze norm na te leven op nieuwe sites of bij de vervanging van oude en vervaagde veiligheidspictogrammen.

Voorkom dure ongevallen met ISO 7010-veiligheidspictogrammen voor een optimale impact en herkenbaarheid.

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.