Alle ISO 7010-veiligheidspictogrammen op duurzame materialen

Brady biedt alle ISO 7010-veiligheidspictogrammen aan op kwalitatieve materialen voor optimale duurzaamheid. U kunt standaardpictogrammen bestellen of u kunt gepersonaliseerde pictogrammen ter plaatse creëren en printen met behulp van Brady Workstation en een Brady-printer.


Gebruik ISO-conforme veiligheidspictogrammen

Een eenvoudig veiligheidspictogram kan dure ongevallen op de werkvloer voorkomen als het goed zichtbaar is, de aandacht trekt en makkelijk te begrijpen is. Om de impact van veiligheidspictogrammen te maximaliseren heeft ISO de ISO 7010-norm ontwikkeld. Het is raadzaam om deze norm na te leven telkens een nieuwe site in gebruik wordt genomen of wanneer oude en vervaagde veiligheidspictogrammen vervangen worden.


Verkrijgbaar op duurzame materialen

Alle ISO 7010-veiligheidspictogrammen zijn verkrijgbaar op kwalitatieve materialen voor extra duurzaamheid in uitdagende industriële omgevingen, zoals omgevingen met hoge binnentemperaturen, chemische bedrijven, bedrijven met agressieve reinigingsprocessen en buiten- en offshoretoepassingen.

Beschikbare materialen zijn:

  • gelamineerd polyester
  • polypropyleen
  • aluminium
  • vinyl
  • verhard vinyl
  • fotoluminescente materialen klasse B en C
Arrow
ISO 7010 Safety Signs

Ter plaatse bedrukbaar

Met behulp van de Brady Workstation-apps en een Brady-printer kunt u ter plaatse ISO 7010-veiligheidspictogrammen printen. Met Brady Workstation kunt u veiligheidspictogrammen ontwerpen met gepersonaliseerde waarschuwingen, of combinaties van officiële ISO 7010-pictogrammen. Met een Brady-printer en enkele duurzame labelmaterialen kunt u zelf elk ISO-pictogram afdrukken of ontwerpen in Brady Workstation waar en wanneer u dit nodig heeft.

Voorkom dure ongevallen met ISO 7010-veiligheidspictogrammen voor een optimale impact en herkenbaarheid.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.