Werk sneller dankzij duidelijke markeringen voor onderhoud

Onderhoudswerken in bedrijven zijn noodzakelijk om de productiecapaciteit te behouden en veilig te stellen. Ze brengen doorgaans een tijdelijke daling van de productie met zich mee, waardoor de efficiëntie van onderhoudswerken van cruciaal belang is in veel sectoren. Met betrouwbare pictogrammen en labels en de mogelijkheid om ter plaatse labels te ontwerpen en printen, biedt Brady een oplossing die de efficiëntie van onderhoudswerkzaamheden aanzienlijk kan verhogen.

Efficiënter onderhoud

Met betrouwbare en perfect aanpasbare pictogrammen en labels kunnen de aandachtspunten bij het onderhoud van machines duidelijk gemarkeerd worden, kan apparatuur gemakkelijk geïdentificeerd worden en kunnen pictogrammen aanduiden welke zones deel uitmaken van toekomstige onderhoudsprojecten. Met de pictogrammen en visuele markeringen van Brady kunnen ook werkinstructies worden aangebracht op plaatsen waar dat belangrijk is, zodat elke onderhoudsmedewerker precies weet wat hij moet doen, waar dat moet gebeuren, welke gereedschappen hij nodig heeft en waar deze zich bevinden.

Onmiddellijk beschikbaar

Door een professionele labelprinter van Brady toe te voegen aan uw onderhoudsset is vrijwel elke markering voor onderhoud onmiddellijk beschikbaar. Opvallende, zelfklevende en magnetische pictogrammen, labels en werkinstructies kunnen wanneer nodig ter plaatse worden geprint, zelfs tijdens onderhoudswerken. Plaats labelmateriaal in de printer, ontwerp het label met de Brady Workstation-apps, print het label en breng het aan zonder te hoeven wachten op de levering van pictogrammen of labels.

Een ruim assortiment voor elke toepassing

Labelmaterialen zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten, vormen en kleuren om aan alle identificatiebehoeften tijdens onderhoudswerken te voldoen. Afhankelijk van het printermodel kunt u de labels in zwart of in kleur printen en zelfs op maat snijden. Dat maakt ze perfect geschikt voor gebruik op meters, machinecomponenten met ongewone vormen en gereedschappen. De zelfklevende labels en pictogrammen zijn verkrijgbaar met permanente of verwijderbare kleefstof en met magneetstrips, wat ze geschikt maakt voor nog meer toepassingen.

Draai sneller opnieuw op volle productiecapaciteit met duidelijke visuele markeringen die uw onderhoudswerken efficiënter laten verlopen.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.