Label Software Vergelijking

Brady’s selectie van krachtige en flexibele softwarepakketten voor de creatie van labels en pictogrammen biedt u een uitgebreide keuze aan functies, printtechnologieën en besturingssystemen die perfect beantwoorden aan de stijgende identificatiebehoeften van vandaag.

Software Categories

Codesoft
CodeSoft

Voor algemene labelidentificatie met barcodes, logo’s en tekst. Verkrijgbaar in Basic, Lite, Pro, Enterprise en netwerkversie.

LabelMark 6
LabelMark

Speciaal bedoeld voor de identificatie van draden, kabels, datacomapparatuur of aansluitklemmen. Bovendien is deze software ideaal voor het gebruik in laboratoria. Verkrijgbaar met enkelvoudige licenties of groepslicenties.

MarkWare
MarkWare

Pictogrammen, veiligheidsidentificatie, magazijnlabels, identificatielabels voor rekken of het labellen van gevaarlijke stoffen. Het kan allemaal met de Markware-software.

Workstation Identification Apps
WorkStation

Software voor uw behoeften op het gebied van labelen & veiligheid. Met Brady Workstation apps kunt u snel en eenvoudig uw eigen signalisatie, leidingmarkering, lockout-tags en labels maken met behulp van Brady printers.

Download de Software Selectiegids hier !