Label Software Vergelijking

Brady’s selectie van krachtige en flexibele softwarepakketten voor de creatie van labels en pictogrammen biedt u een uitgebreide keuze aan functies, printtechnologieën en besturingssystemen die perfect beantwoorden aan de stijgende identificatiebehoeften van vandaag.

Software Categories

Codesoft
CodeSoft

Voor algemene labelidentificatie met barcodes, logo’s en tekst. Verkrijgbaar in Basic, Lite, Pro, Enterprise en netwerkversie.

Workstation Identification Apps
WorkStation

Software voor uw behoeften op het gebied van labelen & veiligheid. Met Brady Workstation apps kunt u snel en eenvoudig uw eigen signalisatie, leidingmarkering, lockout-tags en labels maken met behulp van Brady printers.

Download de Software Selectiegids hier !

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.