Snellere uitrustingsinspecties met Safetrak

Safetrak maakt tijdrovende, op papier gebaseerde uitrustingsinspecties voortaan veel sneller. De planning, inspectie en rapportering kan in de Safetrak-app gestroomlijnd, gepersonaliseerd en sterk geautomatiseerd worden, zodat u tijd bespaart.

Digitale ondersteuning voor uitrustingsinspecties

Dankzij Safetrak kunt u uw inspecties digitaal opvolgen en moet u niet langer tijd spenderen aan kopieën maken, moeilijk leesbaar handschrift ontcijferen of verloren inspectiedocumenten zoeken. De online-applicatie omvat tegelijkertijd ook een geavanceerd systeem om inspecties te plannen; dit geeft een volledig overzicht van alle geplande inspecties en biedt gebruikers de mogelijkheid om terugkerende inspecties makkelijk te plannen.

Inboeken, uitboeken

Safetrak kan gebruikt worden voor de opvolging van verschillende soorten uitrustingen zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, boren, hamers, schroevendraaiers, stellingen, ladders, labelprinters of Lockout-tassen. Met Safetrak kunt u alle gereedschappen makkelijk in- en uitboeken, op voorwaarde dat ze voorzien zijn van een label met serienummer, barcode of RFID-label.

Geautomatiseerde rapportering

In Safetrak kunt u vooraf gedefinieerde inspectiesjablonen creëren om diverse inspectierapporten te standaardiseren en te digitaliseren. Door op regelmatige tijdstippen of op aanvraag gegevens uit de inspectiesjablonen te halen, genereert de online-applicatie automatisch high-level rapporten. In slechts enkele muisklikken biedt Safetrak u inspectierapporten met de recentste en de meest volledige gegevens.

Red arrowOntdek hoe de Safetrak online-applicatie werkt in een gratis proefversie van 30 dagen!

Safetrak Mobile

De Safetrak Mobile-app kan gemakkelijk ter plaatse geopend worden op elke smartphone. Er is geen internettoegang vereist. Voer het serienummer van de uitrusting in om toegang te krijgen tot een vooraf gedefinieerd inspectiesjabloon en informatie over de locatie van de uitrusting of scan de barcode van de uitrusting. Zodra u uitlogt na een inspectie uploadt de app automatisch de gegevens voor directe rapportering zodra een internetverbinding beschikbaar is.

Safetrak phone

Safetrak online-applicatie gratis proefversie van 30 dagen!

Red arrowProbeer het gratis

Safetrak brochure

Ontdek en lees alles over elke Safetrak-module in detail.

Red arrowOntvang de brochure

Safetrak mobile

Ontdek hoe u tijd kunt besparen met Safetrak!

Red arrowBoek een bezoek ter plaatse

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.