Codesoft 2014 Barcode Label Software

Brady biedt de nieuwe CodeSoft 2015 aan ter vervanging van CodeSoft 2012. De nieuwe versie draait op Windows 8.1, biedt netwerklicentie tolerantie en heeft een veelzijdig Visual Basic-Script en een verbeterde printfunctionaliteit.
 
CodeSoft is een geavanceerde labelontwerp- en integratiesoftware die een ongeëvenaarde flexibiliteit, kracht en ondersteuning biedt waardoor deze barcodesoftware de beste keuze is voor labelprinting in bedrijfsomgevingen. Met CodeSoft kunt u het afdrukken van labels makkelijk integreren in uw bedrijfsproces, wat zowel de efficiëntie als de controle ten goede komt.
 
Ongeacht uw doel (beheer van activa en middelen, controle over distributiekanalen en voorraadniveaus, tracering van documenten of beheer van datarecords) biedt CodeSoft een oplossing voor de meest geavanceerde barcode- en labelingprojecten van uw organisatie.


Wat is er nieuw in CodeSoft 2015?

 • Compatibiliteit met Windows 8.1: Vlotte integratie met het nieuwe Windows 8.1 besturingssysteem, dat u toelaat labels te printen en te ontwerpen op een sneller, veiliger en betrouwbaarder platform.
 • Netwerklicentie tolerantie: Bij eventueel verlies van de netwerkverbinding blijft CodeSoft langer draaien, zodat u efficiënt labels kunt blijven printen.
 • Dialoogvenster “Afdrukken”: Voortaan blijft het venster “Afdrukken” open nadat een printtaak is doorgegeven; zo kunt u volgende printtaken creëren zonder het venster opnieuw te moeten openen: bespaart tijd en geld.
 • Grid Field:Verkrijgbaar in CodeSoft Runtime, Enterprise & Network: Dankzij de functie “Grid Field” kunt u objecten structureren op basis van rastercellen in plaats van positie. Deze functie kan interessant zijn bij het afdrukken van rapporten (Bestellingen, Facturen …). “Grid Field” ondersteunt celinhoud als tekst, barcode en afbeelding.
 • Form Designer: Opgenomen in de netwerkversie van CodeSoft Enterprise.
 • VBScripting (Visual Basic): Verkrijgbaar in CodeSoft Pro, Runtime, Enterprise & Network Activeer de functie VBScript in uw labels om incidenten te beheren op basis van een script. Bijvoorbeeld automatische annulatie van een printtaak wanneer een afbeelding niet wordt gevonden Dit voorkomt productiviteitsverlies. De functie kan worden gedefinieerd op meerdere niveaus : document, objecten en databronnen.
 • GS1 – QR Code System Event Viewer: De GS1-wizard ondersteunt voortaan QR-codes. Meldingen in verband met de licentie worden geregistreerd in de System Event Viewer. Hierdoor kan belangrijke informatie over de licentie worden opgevolgd (bv. Licentie vervalt binnenkort, Licentie is vervallen, Licentie niet teruggevonden …).
 • Labelimport op basis van gevectoriseerde indelingen: Dankzij de labelimportfunctie op basis van gevectoriseerde indelingen(m.n. DXF, WMF …) kan het vaste deel van het label in één klik worden gecreëerd (tekst, afbeelding, lijnen …). Alleen het gedeelte afkomstig van de databron moet nog worden gecreëerd. Dit is interessant wanneer het ontwerp van sjabloonlabels initieel in een CAD-software is gecreëerd.

Welke CodeSoft 2015 add-ons zijn beschikbaar?

Form Designer & Form Viewer
Met deze krachtige designtools kunt u toepassingen op maat creëren. Deze add-ons zijn beschikbaar voor de versies CodeSoft Enterprise en Runtime.
 
Printer Object File Manager
Integreer labeldesigns in SAP, LiMS, ERP-systemen door de hulp van de POF manager. De POF manager exporteert het label naar een formaat dat door bvb SAP script kan worden gebruikt om zo het label te printen.
 
Command File Interpreter
Gebruik de CFI om Codesoft 2014 te integreren met een SAP / ERP-systeem. De CFI leest een bestand met de gewenste informatie in en plaats deze op het label. Dit bestand werd door het LIMS systeem geëxporteerd.

Hardwarevereisten voor versie 2015

 • Een Windows-besturingssysteem 32 of 64 bit: : 7, 8, 10, XP, Server 2003, 2008, 2008 R2, 2012 of Vista.
 • Computer met 1 GB vrij RAM-geheugen (afhankelijk van het systeem).
 • Een harde schijf met minimum 500 MB beschikbare opslagcapaciteit (afhankelijk van de installatieopties).
 • CPU: min. 2 Ghz.
 • Videokaart: min. DirectX 9.
 • Beheerdersrechten voor de computer tijdens de installatie.
 • Cd-romdrive
 • USB-poort
 • Muis (vereist)

Barcodes ondersteund door CodeSoft 2015
Opmerking: De beschikbare barcodes zijn afhankelijk van het geïnstalleerde printertype. Om alle beschikbare barcodes weer te geven: selecteer “Graphic” in het barcodevenster.

2/5 Beared 2/5 Industrial
2/5 Interleaved 2/5 Matrix Eur
2/5 Matrix Jap 2/5 Standard
Aztec Code Aztec Mesa
Bookland Codabar
Codablock A Codablock F
Code 11 Code 128
Code 16k Code 39
Code 39 Full ASCII Code 93
Code CIP Composite
Datamatrix EAN-13
EAN-13 ext2 EAN-13 ext5
EAN-14 EAN-8
EAN-8 ext2 EAN-8 ext5
German Post IBM BC412
ITF 14 ITF 16
LOGMARS MicroPDF417
MSI Plessey PDF417
Pharmacode Planet
Plessey QR Code
RSS TLC 39
UCC/EAN-128 UCC/EAN-128 SSCC
UPC EXT UPC/EAN EXT2
UPC/EAN EXT5 UPC-A
UPC-A EXT2 UPC-A EXT5
UPC-E UPC-E EXT2
UPC-E EXT5 UPS Maxicode
Vericode ZIP+4 Postnet
GS1 Databar HIBC


Belangrijkste productkenmerken

CodeSoft 2015 is beschikbaar in drie versies: Lite, Pro en Enterprise.
 • De Lite-versie is de basisversie.
 • De Pro-versie bevat alle basisfuncties voor het ontwerpen, databasekoppeling en ActiveX Basic. De licentie is gebaseerd op 1 thermische printer en een willekeurig Windows printerstuurprogramma.
 • De Enterprise-versie is de meest uitgebreide versie met krachtig integratiefuncties.De licentie is gebaseerd op een onbeperkt aantal printers.
CodeSoft 2014 is beschikbaar in de versies Single User, RunTime (Print Only) en Network.

Elke versie is voorzien van een SMA voor updates, printerdriver en up-to-date documentatie

Beveiliging 

CodeSoft 2015 is standaard beschermd met een automatische softwarebeveiliging. Op verzoek is het programma ook leverbaar een met een dongle-beveiliging (USB).

Indien u meer informatie wenst ...

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.