Welkom bij BRADY Nederland

Brady Workstation: Nieuws

Brady Workstation biedt professionele, intuïtieve apps voor het ontwerp van kwalitatieve product- en kabellabels en veiligheidspictogrammen. Met Brady Workstation gaat labelontwerp makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe labelnormen.

Brady Workstation biedt praktische oplossingen voor labelontwerp voor een grote groep professionals. Selecteer de apps die u wenst, download de 30-dagen proefversie en koop de app wanneer u tevreden bent.

De basisontwerpfuncties (Brady Workstation + Basisontwerp Suite) zijn gratis!

Scan en print uw label zonder gegevens opnieuw in te voeren
BWS app scan & print

Met de Brady Workstation-app "Scan en print" kunt u gemakkelijk gegevens importeren uit een CSV-bestand door een barcode te scannen. Hiervoor kunt u de volgende stappen uitvoeren:

  • uw spreadsheet of database openen met de gegevens die op de labels moeten komen
  • een workflow aanmaken met het aantal labels dat u nodig heeft en de gegevens selecteren die op de labels moeten komen
  • een CSV-bestand en een barcode aanmaken van de naam van het CSV-bestand
  • de barcode toevoegen aan een werkorder
  • de barcode scannen met de app "Scan en print" om de labels te printen!

Met de app "Scan en print" kunt u bovendien gemakkelijk labels met barcodes kopiëren, nieuwe labels printen door meerdere barcodes te scannen en delen van gescande barcodes vervangen door andere gescande gegevens.

Archief

Ontwerp op een eenvoudige manier leidingmerkers conform de Britse standaard

BS 1710 pipemarkers app

Ontwerp snel leidingmerkers die voldoen aan de Britse standaard met de BS 1710 Leidingmerker-app van Brady Workstation.

Vergroot de veiligheid op het werk en verbeter de conformiteit met de nieuwe BS 1710 Leidingmerker-app van Brady Workstation. In slechts een paar stappen ontwerpt u snel en eenvoudig zelfklevende leidingmerkers die voldoen aan de Britse standaard en print met de BradyJet J5000 Kleurenlabelprinter.

Snelle en nauwkeurige eigendomslabels

BWS Asset Tag app

Creëer snel nauwkeurige eigendomslabels met de nieuwe app “Eigendomslabels” door bestaande gegevens in uw labels te importeren.

De nieuwe Brady Workstation-app “Eigendomslabels” maakt gebruik van vooraf gedefinieerde lay-outs waarin gegevens uit spreadsheets of databases ingevoerd kunnen worden. Door de rechtstreekse import van gegevens uit bijvoorbeeld Excel-spreadsheets of Access- of SQL-databases verdwijnt het risico op typefouten of vergissingen bij het ontwerpen van een label. Om optimaal te profiteren, heeft u zowel de nieuwe app “Eigendomslabels” als de app “Geavanceerd importeren” van Brady Workstation nodig. Bekijk onze instructievideo!

Ontwerp op een eenvoudige manier complexe labels met serienummers

BWS App

Print met Brady Workstation labels met complexe serienummers die werden gegenereerd op basis van meerdere databasevelden.

De apps “Aangepaste ontwerper” en “Geavanceerd importeren” zijn beide geactualiseerd, zodat u op een eenvoudige manier labels met complexe serienummers of barcodes kunt ontwerpen. Met de nieuwe functie "Velden combineren" kunnen beide apps data uit meerdere velden in een spreadsheet of database halen en samenvoegen tot een complex serienummer, een complexe barcode of QR-code. Bekijk onze instructievideo!

Ontwerp snel CLP-labels

BWS App

De geactualiseerde Brady Workstation GHS/CLP-app biedt gebruikers de mogelijkheid om chemicaliën op naam of CAS-nummer te selecteren. Daarna vult de app automatisch alle vereiste velden in om een conform GHS/CLP-label te creëren. Hierna enkele van de vereiste velden:

  • productnaam
  • signaalwoord
  • CLP-pictogrammen
  • gevarenformules
  • voorzorgsmaatregelen

Via de "Print"-toets wordt het ontwerp naar een Brady-labelprinter gestuurd, die een conform en zelfklevend CLP-label creëert dat meteen kan aangebracht worden.