Brady Workstation mobiele apps

Brady Workstation logo

Brady Workstation omvat ook apps waarmee u een uitgebreid assortiment labels kunt ontwerpen of afwerken met uw smartphone. Bijzonder handig om ter plaatse labels te ontwerpen.

Installeer onze apps en ervaar zelf hoe eenvoudig labelontwerp kan zijn.

Brady Expreslabels-app

Brady Workstation Express Labels

Met onze “Expreslabels”-app geïnstalleerd op uw smartphone kunt u eenvoudig complexe labels met 1D- en 2D-codes en barcodes ontwerpen, serialiseren, een uitgebreide grafische bibliotheek gebruiken, tekst, een tijdstempel en zelfs gegevens uit de cloud toevoegen. De “Expreslabels”-app biedt de meest uitgebreide labelontwerpmogelijkheden voor smartphones op de markt en omvat ontwerpwizards om snel specifieke identificatielabels te maken.

Get it on Google Play Download on the App Store

Printercompatibiliteit:

Brady Afdrukpartner

Brady Workstation Print Partner

Brady Afdrukpartner is een bijbehorende app voor Brady Workstation en LabelMark 6-software. De app vereenvoudigt het afdrukken van uw .BWS. BWT, .L6T en. L6F bestanden naar selecte Brady-printers.
Zodra u (of iemand in uw bedrijf) een sjabloon aanmaakt, kunt u simpelweg het bestand downloaden naar uw mobiele apparaat of het bestand openen vanaf een cloud drive, de informatie invoeren en afdrukken... Zo eenvoudig is het!

Get it on Google Play Download on the App Store

Printercompatibiliteit:

BMP53
BMP53*

* Afdrukpartner Mobiel is compatibel met de BMP51, BMP53 en BMP61 printers van Brady, die zijn voorzien van WiFi of Bluetooth.

Brady Tekstlabels

Brady Workstation Text Labels

De app Brady Tekstlabels vereenvoudigt het maken en afdrukken van tekstlabels (of labels in regelmodus). Deze app is ideaal voor elektriciens, kabelinstallateurs en andere technici die tijdens het werk en op locatie labels maken.
Maak tekstlabels met één regel of verander ze met een druk op de knop in draadmerkerlabels met meerdere regels. Wanneer de app Tekstlabels verbinding heeft met een printer via Bluetooth of WiFi, toont de app welke voorraad op dit moment is geladen in de printer via de slimme celtechnologie van Brady.

Get it on Google Play Download on the App Store

Printercompatibiliteit:

BMP53
BMP53*

* Tekstlabels Mobiel is compatibel met de BMP51, BMP53 en BMP61 printers van Brady, die zijn voorzien van WiFi of Bluetooth.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.