Labels printen was nog nooit zo gemakkelijk!

De labelprinters van Brady worden geleverd met professionele Brady Workstation-apps voor pictogram- en labelontwerp waarmee u direct labels kunt printen.

Professioneel pictogram- en labelontwerp bij elke printer

Labelprinters* die afzonderlijk worden verkocht, worden geleverd met een selectie professionele Brady Workstation-apps voor pictogram- en labelontwerp. Hiermee kunt u meteen beginnen met identificeren. U hoeft enkel Brady Workstation te downloaden om toegang te krijgen tot de Basisontwerp Suite met professionele apps voor pictogram- en labelontwerp.

*Uitgezonderd de BMP21-PLUS en BMP21-LAB Labelprinter

Geavanceerd pictogram- en labelontwerp in elke starterkit

Als u snel labels wilt ontwerpen en printen, is een labelprinterkit van Brady de perfecte oplossing voor uw behoeften. Printerkits bevatten:

  • de professionele labelprinter van uw keuze
  • alle professionele Brady Workstation-apps voor geavanceerde productidentificatie en draadmarkering
  • alle professionele Brady Workstation-apps voor geavanceerde veiligheids- en site-identificatie

Met de printerkits kunt u niet alleen direct labels ontwerpen en printen, ze zijn ook verkrijgbaar tegen een verlaagde prijs!

Print op duurzame labels

Met de labelprinters van Brady kunt u snel uw labelontwerpen printen op Brady’s duurzame en betrouwbare industriële identificatielabels. Deze materialen zijn ontworpen om een maximale duurzaamheid te bieden in een groot aantal industrieën, rekening houdend met combinaties van specifieke uitdagingen en noden, zoals uv-licht, vocht, hoge/lage temperaturen, chemicaliën, agressieve reinigingscycli of wrijving.

Ontdek de nieuwe opties voor pictogram- en labelontwerp die geïntegreerd zijn in de Brady-labelprinters en starterkits!

BWS Basic Design Suite
Basisontwerp Suite
Red arrow
Product & Wire Identification Suite
Productidentificatie en draadmarkering
Red arrow
Safety & Facility Identification Suite
Suite voor veiligheids- en site-identificatie
Red arrow

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.