Ervaar de evolutie

Swap your printer now

Ruil uw draagbare labelprinter in voor het nieuwste model van Brady* en ervaar de evolutie in identificatie. Krijg toegang tot een uitgebreid en professioneel assortiment industriële identificatielabels die blijven kleven en leesbaar blijven, zelfs in veeleisende omgevingen.

Portable Printer Selection Guide

Red arrowOntvang de printerselectiegids

Een uitstekende printervaring

De labelprinters van Brady zijn eenvoudig te gebruiken en helpen u om de beste labels voor uw behoeften te creëren. Afhankelijk van het model zorgt de combinatie van hoge printsnelheid, duidelijke schermen, wifiverbinding, USB-poorten, eenvoudige materiaalwissels en autokalibratie voor een uitstekende printervaring en een professionele identificatie van kabels, componenten, producten en sites.

Blijven kleven en leesbaar blijven

Onze industriële labels blijven kleven en blijven leesbaar als ze worden geprint met labelprinters van Brady. De "material science teams" van Brady hebben labelconstructies ontwikkeld met duurzame materialen die uitstekend blijven kleven op ronde of vlakke oppervlakken en bestand zijn tegen extreem hoge of lage temperaturen, olie, chemicaliën, wrijving, blootstelling aan uv-licht en andere veeleisende omstandigheden. Brady-labels zijn getest volgens internationale testmethoden. Alles wat u voorziet van een label, blijft gelabeld.

Ruil uw printer nu in!

Tot 31/01/2019 kunt u uw huidige draagbare labelprinter inruilen voor de nieuwste professionele labelprinter van Brady, gratis of met 50% korting, bij aankoop van professionele labelmaterialen voor uw nieuwe printer. Voordat u beslist uw printer in te ruilen, kunt u nagaan welke Brady-printer u kunt ontvangen in ruil voor uw huidige draagbare labelprinter, en kunt u enkele labelstalen en een demo ontvangen om zelf de evolutie in identificatie te ervaren.

Ruil uw huidige draagbare labelprinter in voor de nieuwste labelprinter van Brady* en ervaar de evolutie in identificatie.

Swap For More Logo

Red arrowIk ruil mijn printer in

Label Rolls B-472

Red arrowOntvang labelstalen

Portable Label Printers

Red arrowBoek een printerdemo

* Actie geldig in de Benelux, Bulgarije, Frankrijk, Hongarije, Polen, Roemenië, Slovakije, Slovenië, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk van 27/09/2018 tot 31/01/2019 voor printers die in aanmerking komen zoals bepaald door Brady Corporation.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.