Draagbare printers van Brady voor draad- en kabelidentificatie

De draagbare thermische transfert labelprinters van Brady zijn gemaakt voor het snel en efficiënt creëren van labels en draadmerkers. De printers zijn licht, gebruiksvriendelijk en door hun compacte formaat gemakkelijk mee te nemen. 

Dankzij het robuuste ontwerp en de industriële duurzaamheid zijn deze printers en de bijbehorende labelmaterialen geschikt voor de meest veeleisende werkomgevingen. Wanneer u ter plaatse labels moet aanmaken en afdrukken voor telecom-, datacom- of elektrische toepassingen, overtreft niets de veelzijdigheid en duurzaamheid van een draagbare labelprinter van Brady.

De keuze van de meest geschikte printer voor uw labelingtoepassingen hangt af van diverse factoren. 

Beantwoord de volgende vragen en ontdek welke printer het best voldoet aan uw noden: 

  • voor welke toepassing wilt u de printer gebruiken?
  • welke labeltypes en -materialen heeft u nodig?
  • op welke grootte van labels wilt u printen, welke kleuren verkiest u welke aansluitmogelijkheden heeft u nodig?

Download de Selectiegids voor draagbare printers nu ...

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.