Identificeer elektrische panelen op een gemakkelijke manier

Met de BSP41-printer voor de identificatie van draden en panelen kunt u op een efficiënte manier elektrische panelen identificeren, omdat deze printer verharde identificatietags voor alle belangrijke merken van paneelcomponenten kan printen. De nieuwe printer geeft u snel inzicht in de aansluiting van een elektrisch paneel voor toekomstige onderhouds- en verbeteringsprojecten.

Identificeer op een gemakkelijke manier elektrische panelen met slechts één printer.

Ontvang de brochure
Vraag een demo aan

Kenmerken & Voordelen

Identificeer elke aansluitklem

De BSP41-printer voor de identificatie van draden en panelen kan verharde identificatietags printen voor alle belangrijke merken van aansluitklemmen en componenten voor elektrische panelen. Dankzij de BSP41 hebben paneelbouwers niet langer aparte printers nodig om verharde tags van verschillende merken te kunnen printen. Brady heeft een overzicht gemaakt van de merken van aansluitklemmen en componenten die werden getest op compatibiliteit met de nieuwe BSP41.

Identificeer uw paneel volledig

Met de BSP41 kunt u ook andere onderdelen van een elektrisch paneel identificeren, waaronder drukknoppen, naamplaatjes en kabels. Met de BSP41 kunt u vrijwel elk elektrisch paneel volledig identificeren, zelfs als er aansluitklemmen en componenten van verschillende merken gebruikt worden.

Duurzame tags voor talrijke toepassingen

Brady biedt verharde tags aan die compatibel zijn met de aansluitklemmen van de belangrijkste merken. De BSP41 kan ook andere duurzame, verharde tags printen voor diverse andere identificatiebehoeften van paneelbouwers, elektrische installateurs, aannemers, machinebouwers en producenten van auto's, spoorvoertuigen en schepen. Alle verharde tags voldoen aan de UL94V0-norm voor ontvlambaarheid en zijn halogeenvrij conform DIN/VDE 0472, deel 815.

Ademark Sleeves
Identification
Push buttons labelled

Compatibele merken

 • Allen Bradley
 • Cabur
 • Clip Counter
 • Connectwell
 • Entrelec / ABB
 • Festo
 • Murrelektronik
 • Phoenix
 • Siemens
 • Wago
 • Weidmuller
 • Wieland
 • Woertz

Downloads & Support

Vind de laatste product updates, handleidingen, printer drivers en meer voor uw printer.

Bekijk alle BSP41 downloads

Technical support

TECH SUPPORT

Contacteer onze specialisten als u een technisch probleem ondervindt.

Contacteer ons

Printer registration

PRINTERREGISTRATIE

Registreer en ontvang productupdates en een snelle toegang tot tech support.

Registreer

Warranty

GARANTIE

Wij zijn trots op onze printers en bieden een standaard garantie.

Ontdek

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.