BradyPrinter i5100: Slimme labelprinter met uitstekende prestaties!

De BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter is slim en gebruiksvriendelijk, levert uitstekende prestaties en print op 1200 standaard identificatielabels en gepersonaliseerde labels.

De BradyPrinter i5100 biedt de perfecte mix van prestaties en slimme functies.


Kenmerken & voordelen

Slim en verbonden

De BradyPrinter i5100 Industriële Labelprinter communiceert automatisch met onze apps voor labelontwerp, labelmaterialen en printlinten en is daardoor gemakkelijk en snel in te stellen. Zijn intuïtieve kleurentouchscreen omvat een label- en printstatusmonitor die u informeert wanneer het geplaatste printlint niet optimaal is voor het geladen labelmateriaal. Brady-labels zijn gemakkelijk te laden dankzij de zelfcentrerende rolhouder en de automatische kalibratie en labelinstelling. Daarnaast is de printer uitgerust met een aantal standaardpoorten voor algemene industriële aansluitingen.

Uitstekende printprestaties

Naast 300 en 600 dpi printing biedt de BradyPrinter i5100 een haarscherpe printkwaliteit op betrouwbare industriële labels van 5 tot 110 mm. De i5100 beschikt over een krachtige interne 32-bits processor van 800 MHz en print met een snelheid van max. 300 mm/seconde bij 300 dpi. De verwisselbare drukrollen zorgen voor maximale printprestaties, zelfs na intensief gebruik.

Betrouwbare industriële labels

De BradyPrinter i5100 kan printen op 70 labelmaterialen en op meer dan 1200 standaardlabels en gepersonaliseerde labels en labelmaterialen. Mogelijke toepassingen zijn:

  • productidentificatielabels: gemetalliseerde labels, fraudebestendige labels, labels voor werken in uitvoering, labels voor kwaliteitscontroles enz.
  • labels voor elektronica en printplaten: traceerbaarheidslabels uit polyimide, verwijderbare labels, statisch dissipatieve labels enz.
  • logistieke en eigendomslabels: labels voor de tracering van eigendommen, labels voor bakken en palletten, herpositioneerbare labels voor containers en rekken enz.
  • identificatielabels voor kabels en componenten: zelflaminerende kabellabels, krimpkousen, kabeltags, labels voor drukknoppen, labels voor typeplaatjes enz.
  • laboratoriumlabels: labels voor cryobuisjes, labels voor objectglaasjes, verwijderbare labels voor glaswerk, labels voor microtiterplaten, labels voor weefselcassettes enz.
BradyPrinter i5100 circuit board application
BradyPrinter i5100 conical tubes
Sleeves

Start meteen

Info

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past? Contacteer Brady of uw vertrouwde Brady-distributeur!


BradyPrinter i5100

PRINTERMODELLEN

Selecteer het printermodel dat aansluit bij uw behoeften.

Ontdek

Service contracts

SERVICECONTRACTEN

Krijg direct ondersteuning: telefonisch of op locatie.

Ontdek

BradyPrinter i5100 labels

LABELS & TAPES

Ga uw identificatie-uitdagingen aan met duurzame en geteste labels.

Ontdek

Brady Workstation logo

SOFTWARE

Ontwerp elk label met Brady Workstation-apps.

Ontdek

Warranty

GARANTIE

Wij zijn trots op onze printers en bieden een standaard garantie.

Ontdek

Downloads & Support


Customer support

KLANTENSERVICE

Hulp nodig bij de keuze van het printermodel dat het best bij uw behoeften past?

Contacteer ons

Printer registration

PRINTERREGISTRATIE

Registreer en ontvang product updates en een snelle toegang tot tech support.

Register

Technical support

TECH SUPPORT

Contacteer onze specialisten als u een technisch probleem ondervindt.

Contacteer ons

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.