Volledig geautomatiseerde traceerbaarheid van printplaten op SMT-lijnen

De BradyPrinter A8500 Labelprinter-applicator automatiseert de labeling van printplaten op een betrouwbare manier voor complete traceerbaarheid. Hij print en brengt consistent kleine polyimidelabels aan die bestand zijn tegen het volledige productieproces van printplaten.

Volledig geautomatiseerde identificatie van printplaten

De BradyPrinter A8500 is geschikt voor het nauwkeurig printen en consistent aanbrengen van zelfs de kleinste labels (4 mm x 3,18 mm) in 600 dpi op printplaten. Dankzij zijn snelle processor en cyclustijd kan hij het tempo van SMT-productielijnen volgen. De BradyPrinter A8500 kan overal in de productielijn geïnstalleerd worden en labelgegevens ontvangen van de meeste ERP-systemen.

Betrouwbare labels voor printplaten

Onze UltraTemp polyimidelabels zijn specifiek ontworpen voor de identificatie van printplaten tijdens het productieproces. De reeks omvat het B-7727 polyimidelabel voor printplaten, ontwikkeld voor auto-apply toepassingen. Het label blijft kleven en blijft leesbaar bij reflowsolderen, golfsolderen en het reinigen van printplaten. Het is bestand tegen temperaturen tot 300 °C en de agressieve chemicaliën en reinigingsprocessen die worden gebruikt bij de productie van printplaten.

Industrie 4.0-connectiviteit

De BradyPrinter A8500 biedt Industrie 4.0-connectiviteit en voldoet aan de OPC UA-standaard. De BradyPrinter A8500 kan informatie overdragen naar het controlesysteem van het bedrijf, dat de volgende actie kan starten.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.