Breng kabelvlaggetjes 3 keer sneller aan

Ervaren operators kunnen een vlaglabel printen en handmatig op een kabel aanbrengen in 15 seconden. Met de nieuwe BradyPrinter A5500 Printer-applicator voor vlaglabels kunnen ze de productie-output aanzienlijk verhogen door kabels te identificeren in 5 seconden.

Verhoog de productie-output en bespaar geld

De BradyPrinter A5500 helpt de productie-output te verhogen en zorgt voor kwaliteitsvolle identificatie door het automatisch printen en aanbrengen van vlaglabels. Er kan veel geld bespaard worden door kabels te identificeren in 5 seconden en doordat labels niet meer vooraf geprint en handmatig aangebracht moeten worden. De BradyPrinter A5500 kan barcodes, logo's en diagrammen printen met een printkwaliteit van 300 dpi en brengt betrouwbare kabelvlaggetjes aan die veel informatie kunnen bevatten.

Een uitgebreid assortiment kabels

De BradyPrinter A5500 is heel flexibel en kan zonder enige aanpassing kabels identificeren met een diameter van 1,52 tot 15,24 mm en labels aanbrengen met een breedte tot 50,8 mm en een lengte van 19,05 tot 76,20 mm. Zijn kleurentouchscreen en moderne gebruikersinterface maken de printer nog flexibeler en gebruiksvriendelijker.

Makkelijk te implementeren

USB-poorten en een ethernet-aansluiting maken de BradyPrinter A5500 eenvoudig te implementeren in verschillende productieomgevingen. In combinatie met de Brady Workstation-apps voor eenvoudig vlaglabelontwerp, barcodering en serialisatie draagt de BradyPrinter A5500 bij tot een sterk verbeterde efficiëntie van de processen.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.