Maak snel en eenvoudig conforme labels voor chemicaliën

Identificeer chemicaliën op een eenvoudige manier door snel betrouwbare en volledig conforme GHS/CLP-labels te printen wanneer u deze nodig heeft.

Print snel GHS/CLP-labels

De BradyJet J2000 en BradyJet J5000 optimaliseren het ter plaatse printen van betrouwbare GHS/CLP-labels. Met de geavanceerde full-colour inkjettechnologie maakt de printer van een groot aantal blanco labelmaterialen en labelformaten snel conforme GHS/CLP-labels voor de identificatie van chemicaliën. Dankzij de automatische labelinstelling kunnen beide printers binnen enkele seconden op een nieuw labelformaat printen en u zo tijd en stress besparen.


Eenvoudige conformiteit

In combinatie met onze GHS-app worden de BradyJet J2000 en BradyJet J5000 nog krachtigere tools om chemicaliën correct te identificeren. De Brady Workstation GHS-labelapp biedt u de mogelijkheid om chemicaliën op naam of CAS-nummer te selecteren. Daarna vult de app automatisch alle vereiste velden in om een conform GHS/CLP-label te genereren.

Vereiste velden:

  • productnaam
  • signaalwoord
  • GHS-pictogrammen
  • gevarenformules
  • voorzorgsmaatregelen

Via de "Print"-toets wordt het ontwerp naar de BradyJet J2000 of BradyJet J5000 gestuurd, die conforme en zelfklevende CLP-labels print die meteen kunnen aangebracht worden.

Red arrowBrady Workstation-apps: gratis proefperiode van 30 dagen


Bijzonder betrouwbaar

Voor maximale betrouwbaarheid worden GHS/CLP-labels het best geprint op de Brady-labelmaterialen B-7425J, B-2585 en B-2595. Deze labels blijven goed leesbaar en blijven kleven bij blootstelling aan chemicaliën. B-2585 presteert uitstekend in maritieme omgevingen. Deze labels maken de identificatie van uw chemicaliën veel betrouwbaarder, in tegenstelling tot labels die loskomen of vervagen na contact met chemicaliën. Voor al onze labelmaterialen zijn technische fiches met testresultaten beschikbaar.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.