Creëer snel en gemakkelijk conforme labels voor chemicaliën

Identificeer chemicaliën op een eenvoudige manier door snel betrouwbare en volledig conforme GHS/CLP-labels te printen wanneer u deze nodig heeft.

Print snel uw eigen GHS/CLP-labels

De BradyJet J2000 tilt het ter plaatse printen van betrouwbare GHS/CLP-labels naar een hoger niveau. Met de geavanceerde full-colour inkjettechnologie maakt de printer van een groot aantal blanco labelmaterialen en labelformaten snel conforme GHS/CLP-labels voor de identificatie van chemicaliën. Dankzij zijn automatische labelinstelling kan de BradyJet J2000 binnen enkele seconden op een nieuw labelformaat printen en u zo tijd en stress besparen.


Eenvoudige conformiteit

In combinatie met onze GHS-app wordt de BradyJet J2000 een nog krachtigere tool om chemicaliën correct te identificeren. De Brady Workstation GHS-labelapp biedt u de mogelijkheid om chemicaliën op naam of CAS-nummer te selecteren. Daarna vult de app automatisch alle vereiste velden in om een conform GHS/CLP-label te ontwerpen.

Enkele van de vereiste velden zijn:

  • productnaam
  • signaalwoord
  • GHS-pictogrammen
  • gevarenformules
  • voorzorgsmaatregelen

Via de "Print"-toets wordt het ontwerp naar de BradyJet J2000 gestuurd, die een conform en zelfklevend CLP-label creëert dat meteen kan aangebracht worden.

Red arrowBrady Workstation-apps: gratis proefperiode van 30 dagen


Bijzonder betrouwbaar

Voor maximale betrouwbaarheid worden GHS/CLP-labels het best met de BradyJet J2000 geprint op de Brady-labelmaterialen B-7425J polypropyleen en B-2595 vinyl. Beide labels blijven goed leesbaar en blijven kleven bij blootstelling aan een groot aantal chemicaliën. Dat maakt de identificatie van uw chemicaliën veel betrouwbaarder, in tegenstelling tot labels die loskomen of vervagen na contact met chemicaliën. Voor beide materialen zijn technische fiches met testresultaten beschikbaar.

Red arrowOntvang een technische fiche

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.