Onmiddellijk labels printen met de BBP33 printerkits

Pak uw labels uit en print!

BBP33 printerkits bevatten alles wat u nodig heeft om meteen te beginnen identificeren!

Laboratorium-starterkit

>> Ontdek

BBP33 Laboratory starter kit

Elektrische/datacom-starterkit

>> Ontdek

BBP33 Electrical / Data starter kit

Productie-starterkit

>> Ontdek

BBP33 production printer kit

Laboratorium-starterkit

Alles wat u nodig heeft om uw stalen te identificeren, vindt u in de BBP33 laboratorium-starterkit:

 • BBP33 Labelprinter: werkt bijzonder goed met materialen en labelformaten die specifiek werden ontwikkeld voor de veeleisende omstandigheden in laboratoria en die de levenslange traceerbaarheid van uw stalen mogelijk maken. Het compacte formaat van de printer, de compatibiliteit met specifieke labelmaterialen voor laboratoria en de gebruiksvriendelijkheid zijn drie troeven die van de BBP33 de labelprinter bij uitstek maken voor laboratoria.
 • Cryobuisjes: B-492 FreezerBondz-labels zijn specifiek ontworpen voor de identificatie van laboratoriumstalen voor cryo-opslag en kunnen zowel op stalen op kamertemperatuur als op bevroren stalen worden aangebracht.
 • Flacons, objectglaasjes en rietjes: B-461 labels zijn perfect geschikt voor de identificatie van flacons, centrifugebuisjes, testbuisjes, rietjes en objectglaasjes. Ze zijn bestand tegen de temperaturen in een vriezer en autoclaaf, en tegen vloeibare stikstof.
 • Microtiterplaten: B-423 labels zijn een uitstekende oplossing voor de identificatie van microtiterplaten en andere vlakke glasoppervlakken. Ze zijn bestand tegen de temperaturen in een vriezer en autoclaaf.
 • 2 speciale printlinten
 • Brady Workstation-apps voor labelontwerp: professionele, intuïtieve apps voor het ontwerp van kwalitatieve labels voor de identificatie van laboratoriumstalen. Met Brady Workstation wordt labelontwerp makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe labelnormen.

Elektrische/datacom-starterkit

Alles wat u nodig heeft om kabels en componenten te identificeren, vindt u in de BBP33 elektrische/datacom-starterkit:

 • BBP33 Labelprinter: print zelflaminerende labels, krimpkousen en labels voor de identificatie van panelen. De BBP33 zorgt voor een hogere productiviteit door meteen het juiste label af te drukken, zonder dat er enige handmatige instelling nodig is.
 • Zelflaminerende kabellabels: B-427 zelflaminerende labels zijn gemaakt van vinyl en voorzien van een transparant overlaminaat dat de gedrukte tekst beschermt tegen vervaging en wrijving.
 • Wikkellabels: B-498 wikkellabels bestaan uit een speciaal samengestelde bovenlaag en een stoffen achterzijde. Ze bieden een zeer goede printkwaliteit en een uitstekend hechtvermogen.
 • Kabeltags: B-7643 kabeltags zijn een uitstekende oplossing voor de identificatie van dikke kabels en kabelbundels.
 • 2 speciale printlinten
 • Brady Workstation-apps voor labelontwerp: professionele, intuïtieve apps voor het ontwerp van kwalitatieve labels voor de identificatie van kabels. Met Brady Workstation wordt labelontwerp makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe labelnormen.

Productie-starterkit

Met de BBP33 productie-starterkit kunt u onmiddellijk een aantal identificatie-uitdagingen in de productie oplossen. In de kit zit alles wat u nodig heeft om meteen te beginnen identificeren.

 • BBP33 Labelprinter: met zijn bijzonder snelle en flexibele materiaalwissels zonder labelmateriaalverlies is de BBP33 de geschikte printoplossing voor productieomgevingen met verschillende identificatiebehoeften, van het labelen van printplaten tot de identificatie van kabels met krimpkousen, en nog veel meer.
 • EPREP-labels: B-593 EPREP-labels zijn betrouwbaar, zien er net zo uit als gegraveerde plaatjes en kunnen bij u ter plaatse geprint worden wanneer u ze nodig heeft.
 • Voorraadlabels: B-423 polyesterlabels zijn bestand tegen brandstof, olie, wrijving, alsook warme en koude temperaturen, en kunnen op een groot aantal oppervlakken worden aangebracht waaronder glas, plastic en metaal.
 • Labels voor site-identificatie: B-7569 vinyllabels kunnen gebruikt worden voor het printen van veiligheidspictogrammen, vloermarkering, logistieke labels en GHS/CLP-labels.
 • 2 speciale printlinten
 • Brady Workstation-apps voor labelontwerp: professionele, intuïtieve apps voor het ontwerp van kwalitatieve productlabels, sitelabels en veiligheidspictogrammen. Met Brady Workstation wordt labelontwerp makkelijker en sneller, en dankzij de gecentraliseerde updates kunt u zich snel aanpassen aan nieuwe labelnormen.

BBP33 printerkits bevatten alles wat u nodig heeft om meteen te beginnen identificeren!

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.