Nieuwe gepersonaliseerde labels voor de BBP33 Labelprinter

Dankzij de nieuwe labelmaterialen van topkwaliteit kunt u nu nog meer identificeren met de BBP33 Labelprinter!

BBP33: uitermate veelzijdig!


De BBP33 Labelprinter is snel, gebruiksvriendelijk en uitermate veelzijdig. Hij kan zowel kabels als printplaten, laboratoriumstalen en zelfs sites identificeren, en biedt een kwalitatieve identificatieoplossing voor een uitgebreid aantal toepassingen. De BBP33 biedt:

 • een automatische labelinstelling zonder kalibratie
 • snelle en moeiteloze materiaalwissels
 • een indrukwekkend materiaalaanbod

BBP33 Label Printer

Print uw eigen bedrijfsspecifieke labels!


Met de BBP33 Labelprinter kunt u unieke bedrijfsspecifieke labels printen volgens uw specificaties. Brady biedt voor de BBP33 gepersonaliseerde en gebruiksvriendelijke cartridges aan met labels, tags, continue tape, zelflaminerende labels of krimpkousen in diverse:

 • labelmaterialen
 • labelafmetingen
 • labellay-outs
 • labelkleuren

Voorgedrukte labelrollen kunnen met de BBP33 verder worden afgewerkt met een specifieke huisstijl of kleuren, of conform specifieke normen en standaarden.


Nieuwe kwalitatieve labelmaterialen


Een reeks kwalitatieve labelmaterialen werd toegevoegd aan het menu waaruit u kunt kiezen voor het ontwerp van uw eigen gepersonaliseerde, bedrijfsspecifieke labels die u print met de BBP33 Labelprinter. Nieuwe materialen zijn onder andere:

 • B-729 (UltraTemp Series) kan gedurende 5 minuten temperaturen tot 260 °C weerstaan en is bestand tegen de agressieve chemicaliën en reinigingsprocessen die worden gebruikt bij de productie van printplaten, apparatuur en componenten.
 • B-435 (MetaLabel Series) is uitstekend bestand tegen agressieve chemicaliën en extreme wrijving. Het label creëert een gemetalliseerde look en is perfect voor barcodelabels van hoge kwaliteit/densiteit, eigendomsidentificatie, serienummer- en typeplaatjes.
 • B-449 (CleanLift Series) is bestand tegen oplosmiddelen en hoge temperaturen, en perfect geschikt voor de identificatie van elektronische en andere componenten, werken in uitvoering en algemene toepassingen. Het label kan makkelijk verwijderd worden zonder resten achter te laten of het oppervlak te beschadigen.
 • B-7351 (Defender Series) is uitstekend bestand tegen chemicaliën, extreme temperaturen en wrijving. Het materiaal werd ontworpen om onomkeerbaar en duidelijk zichtbaar bewijs te leveren van eender welke vervalsing, ter bescherming tegen garantiefraude, productvervalsing of -verandering, misbruik en diefstal van eigendommen.

Identificeer nog meer met de BBP33 Labelprinter!

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.