Vloermarkering voor alle verkeersniveaus

We bieden een compleet gamma betrouwbare markeringsoplossingen aan voor vloeren met licht, medium of zwaar verkeer waarmee u zowel de veiligheid van de voetgangers als de efficiëntie van de voertuigen op de werkplek verhoogt.

Veiliger voor voetgangers, efficiënter voor voertuigen

Een duidelijke vloermarkering is een praktische manier om voetgangers en voertuigen in magazijnen of logistieke zones van elkaar gescheiden te houden. Net als rijstroken op de openbare weg helpt een dergelijke markering om de veiligheid en efficiëntie van alle gebruikers te verhogen. Medewerkers die te voet zijn, zien meteen waar ze in alle veiligheid kunnen stappen, terwijl de voertuigen binnen hun aangewezen verkeerszones efficiënter kunnen rondrijden.

Verhoog de wettelijke naleving

Onze vloermarkering is in overeenstemming met de Europese Richtlijn 92/58/EEG, waarin wordt gesteld dat werkgevers waar nodig de vereiste veiligheids- en/of gezondheidspictogrammen moeten voorzien. In bijlage V van de richtlijn, waarin de minimumvoorschriften inzake signalisatie van obstakels en gevaarlijke plaatsen, en de markering van verkeerswegen worden beschreven, wordt verder vermeld dat verkeerswegen voor voertuigen duidelijk met doorlopende strepen in een goed zichtbare kleur moeten worden aangegeven, indien vereist voor de bescherming van de werknemers.

Teken eenvoudig rechte lijnen met vloertape

Teken eenvoudig rechte lijnen met betrouwbare vloertape met de ToughStripe vloertape-applicator voor meer veiligheid en efficiëntie in uw bedrijf. Met slechts één tool kunt u rijpaden voor heftrucks en pallettrucks en veilige passagezones voor werknemers markeren in uw bedrijf. De ToughStripe vloertape-applicator is compatibel met het complete gamma vloermarkeringstape van Brady.

  • geschikt voor het aanbrengen van dunne, tijdelijke en dikke, duurzame vloertape
  • ergonomisch en lichtgewicht voor comfortabel gebruik
  • rolt de drager van de gebruikte vloertape op een extra kern op
  • neemt weinig plaats in en bespaart opbergruimte


Een oplossing voor alle verkeersniveaus

Oplossing Belangrijke kenmerken Toepassingen
Goed Afbakeningstape
B-726 vinyl
Voordelige oplossing voor kortstondig gebruik Tijdelijke markering voor 5S/LEAN-zones, regelmatig veranderende werkzones en meer Floor marking types
Beter ToughStripe – vloermarkeringstape
B-514 polyester
Langere gebruiksduur met meer vormen en aanpassingsmogelijkheden Visuele werkplaatsen in 5S/LEAN-zones, doorgangen, gangpaden en zones met medium verkeer
Beste ToughStripe Max – vloermarkeringstape
B-543 Vinyl
Hoogste duurzaamheid Zones met intensief verkeer van heftrucks en industriële voertuigen
Overige PaintStripe – sjablonen voor vloermarkering
B-518/B-519 voor verschillende soorten oppervlakken
Verfsjablonen voor duurzamere, meer permanentere markeringen Permanente markering van werkzones

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.