Opvallende geel-zwarte bradymarkeringen!

Logistic labelling in use In elk bedrijf bestaan talloze toepassingen voor Brady cijfers en letters. Identificatie maakt de werkplek veiliger, duidelijker en uniform! De zelfklevende cijfers en letters van Brady zijn gemaakt uit een slijtvast weefsel met PVC-coating (B-500 materiaal voor de serie 3400) of uit vinyl (B-946 voor de serie 1500).

Gebruik ze voor tal van identificatietoepassingen: rekken, borden, deuren, ramen, stellingen, apparatuur, machines, reservestukken enz

Brady cijfers en letters voor binnengebruik (serie 3400) zijn duurzaam en bestand tegen krassen en olie. Brady cijfers en letters voor buitengebruik (serie 1500) zijn bijzonder weerbestendig en bestand tegen uv-licht.

Cijfers en Letters: Afmetingen

Logistic labelling number sizes

Indien u meer informatie wenst ...

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.