Geen ongewenste kraanbediening

Met onze innovatieve veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen controleert u de toegang tot de bedieningsknoppen van kranen en hijskranen om de veiligheid van werknemers te verbeteren.

Pendant lockout safety cover

Verhoogde werkveiligheid

De veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen is geschikt voor diverse hangbedieningspanelen van kranen of hijskranen en zorgt er met behulp van maximaal vier hangsloten voor dat niemand knoppen op het bedieningspaneel kan indrukken. De sleutels van de hangsloten kunnen bewaard worden door supervisors of werknemers die buiten het zicht van de kraanoperator werken om ongewenst gebruik van de kraan of de hijskraan te voorkomen. Met de veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen kunnen ongevallen en ernstige letsels die het gevolg zijn van botsingen met haken of kraanladingen voorkomen worden en kan de veiligheid van de werknemers verbeterd worden.

Eenvoudig en handig

De veiligheidshoes voor hangbedieningspanelen is een handige, uittrekbare tool die geschikt is voor hangbedieningspanelen van 10 tot 45 cm lang. De hoes kan als een zak worden aangebracht en heeft een flexibele bevestigingsriem voor een perfecte aansluiting rond de kabel van het hangbedieningspaneel. Omdat de vier verharde zijden met elkaar verbonden zijn, kan de hoes plat worden opgevouwen en gemakkelijk worden meegenomen.

Pendant lockout sellsheet

Voorkom ongewenste kraanbediening om de veiligheid van werknemers te verbeteren.

Red arrowOntvang de productfiche

LOTO guidebook

Verminder met Lockout/Tagout het aantal arbeidsongevallen tijdens werkzaamheden aan machines.

Red arrowOntvang de gids

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.