SlimView group lock box voor efficiënte Lockout/Tagout

De SlimView group lock box is een gemakkelijk mee te nemen lock box met een transparante afdekking die plaats biedt voor maximaal 12 hangsloten en ook dienst kan doen als veilige bewaarplaats voor sleutels. De lock box helpt bedrijven hun Lockout/Tagout efficiënter te organiseren en het aantal arbeidsongevallen te beperken. Volgens Eurostat is 15-20% van de arbeidsongevallen nog steeds gerelateerd aan onderhoudswerken.

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

De SlimView group lock box heeft een compact formaat en is daardoor makkelijk mee te nemen, te dragen en te gebruiken. Dankzij de voorgeboorde montagegaten kan de lock box gemakkelijk tegen een muur of Lockout/Tagout-schaduwbord worden bevestigd. De transparante afdekking zorgt ervoor dat de inhoud van de lock box op elk moment snel en efficiënt kan worden gecontroleerd.

Plaats voor maximaal 12 hangsloten

De SlimView lock box is voorzien van ingebouwde hangslot- en sleutelhaken voor maximaal 12 hangsloten. Brady biedt industriële, kwaliteitshangsloten aan in een groot aantal kleuren. Hangsloten kunnen gepersonaliseerd worden met graveringen, labels en foto’s.

Veilige bewaarplaats voor sleutels

Voordat onderhoudswerken starten, kunnen tot 12 hangsloten worden aangebracht aan de verzonken deur van de SlimView lock box om de sleutels te vergrendelen. De stalen behuizing en duurzame deur uit polycarbonaat zorgen voor een veilige bewaring van de sleutels tijdens onderhoudswerken. Wanneer de machine opnieuw in werking mag worden gesteld, verwijderen de onderhoudsmedewerkers hun hangslot en krijgen ze opnieuw toegang tot de sleutels om de energietoevoer van de machine te ontgrendelen. Dit kan alle ongevallen voorkomen die gerelateerd zijn aan het opnieuw inschakelen van machines tijdens onderhoudswerken.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.