B-403 wateroplosbaar papieren label

Het B-403 wateroplosbare papieren label lost binnen 30 seconden volledig op bij blootstelling aan warm water zonder daarbij het oppervlak te beschadigen of lijmresten achter te laten. B-403 is perfect voor het labelen van items die nieuwe identificatie nodig hebben na elk gebruik. Het label heeft een groot aantal toepassingen in laboratoria, transport, logistiek en andere industriële sectoren.

Snel en eenvoudig

Het B-403 wateroplosbare papieren label is zelfklevend en bijzonder gemakkelijk aan te brengen. Wanneer het label wordt blootgesteld aan warm water, lost het volledig op binnen 30 seconden zonder het oppervlak te beschadigen of resten achter te laten. B-403 maakt het gemakkelijker om labels te verwijderen, vraagt minder onderhoud van filters en afvoeren en vereenvoudigt het opnieuw identificeren van herbruikbare items in een groot aantal sectoren.

Groot aantal oppervlakken

Het wateroplosbare label blijft goed kleven op de meeste oppervlakken, waaronder glas, roestvrij staal, aluminium en kunststof. Dat maakt van het label een uitstekende oplossing voor de tijdelijke identificatie van containers, kisten en glaswerk met een minimale hoeveelheid afval.

Ter plaatse bedrukbaar

Wateroplosbare labels kunnen ter plaatse worden bedrukt met een benchtop- of draagbare printer van Brady. Printers die compatibel zijn met het B-403 wateroplosbare label zijn de BMP21-LAB, BMP21-PLUS, BMP41, BMP51, BradyPrinter M611, BMP61, BMP71, BBP12, S3100 Pictogram- en labelprinter, BradyPrinter S3000, BBP31, BradyPrinter i3300, BBP35, BBP37 en de BradyPrinter i7100 Industriële Labelprinter met printlint R4300.

Het B-403 wateroplosbare label is perfect voor tijdelijke identificatie.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.