Veelzijdig identificatielabel voor de tracering van laboratoriumstalen

B-7425 conical tube
B-7425 slides
B-7425 laboratory label

Het B-7425-laboratoriumlabel is uitstekend geschikt voor de tracering van stalen. Het blijft kleven en blijft leesbaar in een groot aantal toepassingen, waaronder het verzamelen en verwerken van stalen, microbiologie en cryogene toepassingen.

B-7425 applies on lab material

Veelzijdig traceerbaarheidslabel voor stalen

Het B-7425-laboratoriumlabel van Brady is uitstekend geschikt voor de tracering van stalen. Het blijft kleven en blijft leesbaar in een groot aantal laboratoriumtoepassingen. Het polypropyleenlabel is bestand tegen vloeibare stikstof, vriezers, heetwaterbaden, autoclaven en de meest voorkomende chemicaliën in laboratoria, en is ideaal voor de identificatie van flesjes, buisjes, objectglaasjes, microtiterplaten en andere staalrecipiënten gemaakt van glas, roestvrij staal of polypropyleen. Dit maakt het label bijzonder handig voor het verzamelen en verwerken van stalen, microbiologie en cryogene toepassingen.

Ter plaatse printen

Het B-7425-laboratoriumlabel kan door Brady worden geprint volgens uw specificaties. Het label kan ook ter plaatse worden geprint in elk laboratorium met de BMP21-LAB, BMP51, BradyPrinter M611, BMP61, BMP71, BBP12, BradyPrinter i3300, BradyPrinter i5100 en BradyPrinter i7100. Voor optimale prestaties moet het label worden geprint met de printlinten R6400, R4300 of R6200.

Speciale labels

Naast het veelzijdige B-7425-identificatielabel van polypropyleen, bieden we nog twee verwante labels voor specifieke toepassingen aan:

  • B-7425-AC: dit label is gebaseerd op het B-7425-label en verandert van kleur na een geslaagde sterilisatie in een autoclaaf
  • B-7425J: dit label is gebaseerd op B-7425-label en kan in full colour worden geprint met de BradyJet J2000 Inkjetlabelprinter

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.