Oplossingen voor kabelidentificatie

Stel u voor: een belangrijke machine, stroominstallatie of bedrijfssysteem is uitgevallen door één beschadigde kabel in een dikke kabelbundel. De defecte kabel handmatig zoeken kost veel tijd. Een eenvoudig maar duurzaam kabelidentificatielabel op regelmatige afstanden zorgt ervoor dat belangrijke systemen veel sneller opnieuw opgestart kunnen worden. 

$name

10 Time Savers with Brady Printers
Snelle en mobiele labelprinters


Brady biedt labelprinters aan waarmee u binnen enkele seconden het gewenste identificatielabel kunt printen. Deze betrouwbare printers zijn bestand tegen stof  en vocht, en zijn schokbestendig. Ze zijn geschikt om kabels en componenten snel te identificeren met duurzame identificatielabels, die verkrijgbaar zijn in verschillende types, afmetingen en kleuren.

10 Time Savers with Brady Variety of Labels
Een uitgebreid assortiment labels

Met de juiste tools doen professionals hun werk altijd sneller en met betere resultaten. Daarom kan elke Brady-printer afdrukken op een uitgebreid assortiment labels, ongeacht de toepassing. Onze labels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen, afgestemd op uw toepassing en gemakkelijk te plaatsen.

10 Time Savers with Brady Durable Products
Uitstekende duurzaamheid

Labels voor kabels en componenten moeten blijven kleven en leesbaar blijven. Tijdens een grote panne is het enorm frustrerend om losgekomen labels te zien als men de elektriciteitskast opent. Brady investeert voortdurend in de ontwikkeling van labels, inkten en kleefstoffen die blijven kleven en leesbaar blijven, zelfs in veeleisende omgevingen.

Vermijd 10 tijdverspillers bij de identificatie van kabels en componenten. Download 10 tijdwinners!

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.