Brady ToughBond Series

Pick the best label - ToughBond Series De sterk klevende labels uit de ToughBond™ Series van Brady zijn ontworpen voor gebruik op de ruwste en meest veeleisende industriële oppervlakken, zonder dat deze uitgebreid gereinigd of voorbereid moeten worden. Dit assortiment biedt permanente identificatie en een uitstekend hechtvermogen dat tot driemaal hoger ligt dan bij standaard kleefstoffen. Daardoor is het uitermate geschikt voor gebruik op ruwe en poedergelakte oppervlakken en oppervlakken met een lage oppervlakte-energie.


ToughBond™ Series - Sterk klevende labels

  • Tot zes verschillende kleefsterktes
  • Voor ruwe en met olie/vet besmeurde oppervlakken
  • Geen uitgebreide voorbereiding van de ondergrond vereist

Ideaal voor identificatie van producten en componenten, barcodelabels van hoge kwaliteit/met hoge dichtheid, tracering van eigendommen en voorraden, typeplaatjes en algemene identificatie.

ToughBond Aggressive Adhesive Labels

 Ontdek onze ToughBond Labels online!

ToughBond Label Data


Request a Sample Download Brochure

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.