BMP61 Gepersonaliseerde labels

Vaak gestelde vragen


 • Moet ik mijn gepersonaliseerd label telkens opnieuw activeren voordat ik het kan gebruiken?

  Nee, u hoeft uw gepersonaliseerd label slechts eenmaal te activeren. Als u het gepersonaliseerde label opnieuw bestelt, is dat al gekalibreerd in de BMP61 Labelprinter en hoeft u de Y&B-database niet opnieuw te actualiseren.

  Wanneer u een ander gepersonaliseerd label bestelt, kunt u dit activeren op elke BMP61 Labelprinter volgens de instructies.

 • Kan ik ook gepersonaliseerde BMP61-materialen gebruiken op de TLS2200 en de BMP71 Labelprinter?

  Ja, gepersonaliseerde labels voor de BMP61 Labelprinter kunnen ook worden gebruikt op de TLS2200 en de BMP71 Labelprinter als u dit duidelijk aangeeft bij het plaatsen van uw bestelling.

  Als u uw gepersonaliseerd label op de TLS2200 wilt gebruiken, plaatst u dit gewoon in de printer en begint u te printen.

  Als u uw gepersonaliseerd label op de BMP71 Labelprinter wilt gebruiken, actualiseert u de firmware van uw BMP71 en gebruikt u de zwarte labelrolgeleider van Brady.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.