Gedetailleerde productinformatie in full colour

Sample custom label

Gebruik onze duurzame en volledig personaliseerbare productlabels in full colour om belangrijke, gedetailleerde informatie over producten, veiligheid en conformiteit te communiceren aan uw klanten.

Full colour en complexe printing

De productlabels van Brady worden digitaal geprint in hoge resolutie met fotokwaliteit voor een optimale communicatie van belangrijke productinformatie aan klanten. RAL, Pantone en andere kleurencodes zijn mogelijk. De printtoleranties tot 0,1 mm zorgen voor een betere kleurenkwaliteit bij het printen van kleine en complexe teksten, bedrijfslogo's, barcodes en pictogrammen op duurzame Brady-labelmaterialen.


Duurzame productlabels


Custom Labels Product Sheet        

item   Download productfiche

De productlabels in full colour kunnen geprint worden op duurzaam polyester en op andere labelmaterialen, met een matte of glanzende toplaag. De labels zijn bestand tegen chemicaliën, oplosmiddelen en wrijving, waardoor ze langer leesbaar blijven.


Volledig personaliseerbaar

Onze voorbedrukte productlabels in full colour zijn volledig personaliseerbaar. Grote en kleine labels kunnen voorzien worden van serialisatie, bedrijfslogo's, lotnummers, barcodes en andere variabele gegevens, zelfs in zeer kleine lettertypes. Specifieke combinaties van labelmaterialen en kleefstoffen zijn verkrijgbaar om de duurzaamheid en leesbaarheid van de labels te verbeteren in veeleisende omgevingen. U kunt ook ter plaatse gegevens aan de labels toevoegen met behulp van onze kwaliteitslabelprinters.


Gebruik duurzame en personaliseerbare labels in full colour voor het communiceren van belangrijke, gedetailleerde productinformatie:


Vraag een
staal aan
Vraag een
offerte aan

Arrow  Hulp nodig?


Checklist met specificaties voor productlabels

De volgende specificaties en personalisatieopties bepalen de prijs voor uw gepersonaliseerde, full colour labels voor productidentifcatie. Contacteer ons in geval van twijfel omtrent een of meerdere items op deze checklist:

 • Toepassingsomgeving: wordt uw label aangebracht op vlakke of gebogen oppervlakken, moet het bestand zijn tegen hoge of lage temperaturen, chemicaliën, uv-licht? Bespreek uw toepassingsomgeving met Brady voor het beste resultaat.
 • Labelmateriaal: laat ons weten of u al een specifiek materiaal of B-nummer hebt gekozen voor uw toepassing. Contacteer ons in geval van twijfel.
 • Overlaminaat: kies een matte of glanzende toplaag en bescherm de labels tegen wrijving.
 • Gegevens: bepaal wat op de labels moet worden geprint, inclusief variabele gegevens zoals tekst, barcodes of serialisatie.
 • Kleuren: kies RAL- of Pantone-kleuren voor uw labels.
 • Stanstolerantie: u kunt desgewenst een specifieke stanstolerantie tot 0,2 mm opgeven.
 • Positie van de labelrol: labels kunnen horizontaal of verticaal op de labelrol worden geprint. Kies welke optie het best geschikt is voor uw toepassing.
 • Ter plaatse printen: informeer ons of u later nog meer gegevens aan het voorbedrukte label wilt toevoegen met uw Brady-printer. Geef de naam van de Brady-printer door of contacteer ons voor meer informatie over het ruime aanbod aan thermische transfertprinters.
 • Regelgeving: laat ons weten aan welke wetten en regelgeving uw labels moeten voldoen.
 • Technische tekening: laat ons weten of u al een technische tekening van uw label heeft of laat er ons een voor u maken.
 • Volume: het aantal labels dat u nodig heeft, beïnvloedt de prijs per label. Informeer ons over terugkerende bestellingen en bespreek de leveringsmogelijkheden.