Duurzame labelmaterialen voor maritieme omgevingen


Brady biedt een assortiment BS5609-gecertificeerde, kwalitatieve labelmaterialen aan voor de identificatie van chemicaliën en andere goederen in maritieme omgevingen. De maritieme labelmaterialen zijn zeer goed bestand tegen zout water en uv-licht, kleven uitstekend en vormen een perfecte aanvulling op Brady's uitgebreide assortiment duurzame labelmaterialen voor veeleisende omgevingen.


BS5609 Durable marine labels

Duurzame maritieme identificatie

BS5609-gecertificeerde labelmaterialen worden streng getest. Ze worden gedurende drie maanden blootgesteld aan zout water bij een gemiddelde getijhoogte, om goede resultaten in maritieme omgevingen te verzekeren. De norm bevat ook criteria voor de prestaties van de kleefstof, de duurzaamheid van de bedrukking en de weerstand tegen wrijving. In omstandigheden waarin veel labels vervagen, onleesbaar worden of zelfs loskomen door blootstelling aan zout water en zonlicht, blijven de maritieme labels van Brady goed leesbaar en blijven ze kleven.


Maritieme omgevingen

Brady's labelmaterialen B-595, B-7569 en B-7541P zijn BS5609-gecertificeerd. Ze zijn ideaal voor de identificatie van IMDG-goederen en gevaarlijke chemicaliën met de vereiste CLP-labels, en zijn ook geschikt voor het maken van duurzame veiligheids- en evacuatiepictogrammen en leidingmerkers. De BS5609-gecertificeerde labelmaterialen van Brady zijn een uitstekend identificatiemiddel voor elk bedrijf dat actief is in maritieme omgevingen, waaronder bedrijven uit de volgende sectoren:

Inhoud van de verpakking Afmeting van etiketten (in mm)*
Niet meer dan 3 liter: zo mogelijk ten minste 52 × 74
Meer dan 3 liter, maar niet meer dan 50 liter: ten minste 74 × 105
Meer dan 50 liter, maar niet meer dan 500 liter: ten minste 105 × 148
Meer dan 500 liter: ten minste 148 × 210

* VERORDENING (EG) Nr. 1272/2008

  • olie- en gasindustrie
  • offshore- energie-industrie
  • scheepvaart
  • logistiek
  • baggerindustrie

Ter plaatse bedrukbaar

De BS5609-gecertificeerde labelmaterialen B-595 en B-7569 kunnen ter plaatse bedrukt worden met een kwalitatieve thermische transfertprinter van Brady, zoals de BBP35 of BBP37 Labelprinter. Labels met zwarte en rode bedrukking op een witte achtergrond, zoals CLP-labels, kunnen gemakkelijk in havens, op zee of offshore gecreëerd worden met deze printers en de Brady CLP-app. Andere toepassingen, zoals full colour veiligheidspictogrammen en leidingmerkers, kunnen volledig of gedeeltelijk door Brady worden voorbedrukt volgens de specificaties van de klant.


Ontdek de kwalitatieve BS5609-gecertificeerde labelmaterialen voor duurzame identificatie in maritieme omgevingen.

Vraag een offerte aan Gratis stalenpakket

Wanneer prestatie van het grootste belang is, kunt u vertrouwen op Brady voor de bescherming en identificatie van mensen, producten en eigendommen. Onze producten helpen de veiligheid, beveiliging, productiviteit en prestaties van klanten te verhogen. Het gamma omvat kwalitatief hoogwaardige identificatielabels, producten voor safety en facility identificatie, printers, software, lockout/tagout-producten en adsorptiematerialen.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.