Voldoe aan alle eisen voor paneelidentificatie

Met professionele labels en labelprinters kunt u snel en gemakkelijk voldoen aan alle identificatie-eisen van klanten en ogenblikkelijk inzicht geven in de meest complexe panelen.

Panel Builder Infographic

Uiterst betrouwbaar

We bieden betrouwbare, industriële labels aan die voldoen aan de eisen van klanten voor de identificatie van panelen. Interne R&D-teams ontwikkelen labels die leesbaar blijven en blijven kleven bij blootstelling aan een combinatie van elementen, waaronder uv-licht, vocht en gas. In ons aanbod zitten labels voor maritieme, luchtvaart- en defensietoepassingen. Onze technische fiches bevatten meer informatie over de testresultaten van de labels.

Ogenblikkelijk inzicht

Met meer dan 5000 aantrekkelijke labels kunnen paneelbouwers ogenblikkelijk inzicht geven in de meest complexe panelen. Met hun haarscherpe bedrukking en verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen kunnen de labels van Brady alle veiligheidsrisico's, kabels en componenten in elektrische panelen identificeren. Voorbeelden van componenten zijn controllers, I/O-modules, voedingen, stroomonderbrekers, aansluit- en verdeelklemmen, relaismodules, starters, koppelingen en nog meer.

Snel en gemakkelijk

Labels voor elektrische panelen kunnen snel bij u ter plaatse worden geprint met een groot aantal labelprinters van Brady. Alles wat u nodig heeft om de meest uiteenlopende paneellabels te kunnen maken, zijn een paar labelrollen en een geschikte labelprinter. De meeste labels kunnen zowel met benchtopprinters als draagbare printers worden bedrukt voor nog meer flexibiliteit. Met de Brady Workstation-apps kunt u probleemloos de gewenste labels ontwerpen, serialiseren en printen.

Het belang van professionele labels

Verliest u soms tijd met het traceren van kabels?

Duurzame, professionele labels die leesbaar blijven en blijven kleven in veeleisende omstandigheden, zijn bijzonder belangrijk voor een goede organisatie en werking van stroom-, netwerk-, voice- en datakabels.

Brady Corporation vervaardigt en levert totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software. Het bedrijf werd opgericht in 1914 en heeft klanten in de elektronica, telecommunicatie, fabricage, elektrische markt, bouw, medische sector, luchtvaart en tal van andere sectoren.


Niet contractuele foto's. De producten kunnen licht afwijken van de afbeeldingen op de website.
Alle prijzen zijn excl. BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of correcties.